News Flash:

Fiul lui Stefan Banica Jr. a dat totul din casa. Cum se intelege Radu cu Andreea Marin, dar si cu sora lui vitrega

20 Iunie 2022
630 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu

Andreea Marin a fost prezenta, la un moment dat, in viata lui Stefan Banica Jr. Desi toata lumea se astepta ca cei doi sa fie cuplul perfect si sa reziste pana la adanci batraneti, timpul si neintelegerile au fost cei mai mari dusmani ai lor. Andreea a fost mereu o fire diplomatica si, chiar daca nu a ramas in cele mai bun relatii cu fistuk partener, niciodata nu l-a vorbit de rau.

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au demonstrat ca pot fi doi adulti maturi dupa despartire. Cei doi nu au fost implicati in niciun scandal si nici nu au de gand sa o faca acum, cand ambii sunt fericiti cu alti parteneri. Un adevarat exemplu vine chiar de la copiii lor, Radu si Violeta. Cei doi se inteleg de minune si se sustin in tot cee ce fac. Recent, Violeta a fost alaturi de Radu la deschiderea cafenelei pe care acesta a deschis-o intr-o zona de lux a Capitalei. Radu se comporta ca un adevarat frate mai mare cu Violeta, iar pe Andreea Marin o respecta si o iubeste ca pe o adevarata mama. 

„Eu ma inteleg foarte bine cu Andreea, avem o relatie frumoasa. Este mama Violetei si n-ar avea nicio problema. Da, Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei. A tinut si tine in continuare. Tin foarte mult la Andreea. Ma inteleg foarte bine si cu Lavinia. Mereu am avut o relatie asa mai de prietenie. Mamei mele ii datorez o mare parte a cresterii mele, ca si comportament. Ma ajuta in tot ce fac si ma sprijina in tot ce fac. Sunt norocos sa am o astfel de mama. O iubesc pe ea la fel cum il iubesc pe tata, la fel cum iubesc toata familia”, a marturisit Radu, fiul lui Stefan Banica, in cadrul emisiunii Showbiz Report, relateaza Spynews.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005167 (s)