News Flash:

Cum arata testamentul regretatului Valentin Uritescu. Actorul l-a redactat cu ani in urma

20 Iunie 2022
449 Vizualizari | 0 Comentarii
Valentin

Valentin Uritescu s-a luptat cu Sindromul Extrapiramidal o viata intreaga, boala cumplita afectandu-l timp de aproape 50 de ani. Asemanatoare cu Parkinsonul, aceasta afectiune i s-a declansat la varsta de 33 de ani.

Acum 11 ani, Valentin Uritescu a luat una dintre cele mai grele decizii ale vietii sale, atunci cand s-a retras de pe scena teatrului si a filmului romanesc, pentru a se ingriji. La scurt timp dupa ce a acordat ultimul sau interviu, regretatul actor si-a intocmit testamentul.

Intr-un final, am terminat cartea, sunt foarte multumit. Acum o mai iau la puricat cam de doua ori, sa fiu sigur ca e scrisa asa cum trebuie. Ma rog la Dumnezeu sa-mi dea sanatate si sa ma mai tina pe Pamant macar pana in vara anului viitor.

Pe 4 iunie, de ziua mea, cand implinesc 74 de ani, imi doresc sa fac lansarea cartii. Ii multumesc lui Dumnezeu ca sindromul e bland la mine si ca il pot tine sub control cu medicatie. Fac tratamente de la 30 si ceva de ani, iau in fiecare zi doua pastile.”, declara marele actor, acum cativa ani.

„Dupa lansarea cartii imi doresc sa ma retrag la tara. Mi-ar placea sa am o gradina, sa pun legume, sa am vita de vie. Sotia mea nu prea agreeaza viata la tara, dar mi-ar placea macar vara sa stam acolo, si iarna cand e frig, la oras.

Eu iubesc natura, urasc ideea ca as putea sa mor intre betoanele astea din Bucuresti. Oricum, atunci cand imi va veni vremea, imi doresc sa fiu inmormantat in localitatea mea natala, langa stramosii mei.

Am vorbit deja cu primarul de acolo si stie ce-mi doresc, am facut toate aranjamentele pentru asta. Cand imi va veni ceasul, voi fi inmormantat in locul de veci facut de tatal meu, unde se odihnesc toti predecesorii mei.”, a mai spus Valentin Uritescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005117 (s)