News Flash:

„Vocea Romaniei” revine. Gina Pistol are toate motivele sa fie geloasa, avand in vedere ca o artista va sta pe acelasi scaun cu Smiley

20 Iunie 2022
280 Vizualizari | 0 Comentarii
Vocea

Schimbarea deja s-a produs la Vocea Romaniei de la PRO TV, iar noii jurati abia asteapta sa se intalneasca cu publicul. Iata cine sunt acestia, dar si ce declaratii au facut cu doar cateva saptamani inainte de inceperea noului sezon!

Sezonul 10 de la Vocea Romaniei urmeaza sa inceapa toamna aceasta. Primele schimbari au avut loc, pentru prima data, doi antrenori, Smiley si Theo Rose, vor sta pe acelasi scaun. Echipa este intregita de Tudor Chirila, Irina Rimes si Denis Roabes.

„Mie mi-a fost foarte dor de Vocea Romaniei, pentru ca mi se pare ca este un show de televiziune unde am reusit sa imi gasesc locul. Am privilegiul sa ma bucur de atata emotie care vine de la concurenti, iar eu doar trebuie sa stau pe scaun si sa fiu expus la aceasta emotie, ceea ce este foarte tare. Dupa care, am posibilitatea sa imi exersez „competentele pedagogice'  si sa lucrez cu ceea ce eu numesc o echipa, chiar daca show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred ca este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din Romania si este facut la un nivel inalt. Imi este dor de sezoanele trecute, imi este dor de fiecare atmosfera din fiecare sezon in care am fost in concursul acesta si ma bucur ca PRO TV si publicul considera ca sunt o parte misto din echipa acesta. Iata, sunt si in sezonul acesta de revenire. Daca este sa ne uitam la partea pozitiva din aceasta pauza fortata de pandemie, vedem ca s-au adunat mai multe voci bune in toti anii acestia, poate multi copii care aveau 14 ani au facut 16 ani, multi adolescenti care nu au apucat sa intre in momentul acela in show, intra acum. Cred ca avem de doua ori mai multe voci bune, ceea ce este un castig pentru noi si pentru public', a spus Tudor Chirila.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006203 (s)