News Flash:

Nu o sa iti vina sa crezi cate clase are manelistul Florin Salam!

20 Iunie 2022
650 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin

Florin Salam este unul dintre cei mai de renume manelisti din Romania. Are o avere incredibila pe care a facut-o doar din muzica nu e de mirare, avand in vedere ce tarif are pentru o singura ora de cantat.

Putini stiu insa ce studii are celebrul Florin Salam. Pe numele lui real Stoian Florin, manelistul s-a nascut pe 1 octombrie 1979, la Grivita, iar muzica l-a pasionat inca din copilarie.
 
Se pare ca Florin Salam nu ar fi mers mai deloc pe la scoala. Ba mai mult de atat aceleasi surse au mai spus ca manelistul nici nu ar fi inceput practic liceul.

Oricum ar fi, studiile nu par sa fi contat atat de mult in cariera sa. Manelistul a ajuns sa stranga o avere de ordinul zecilor de mii de euro si totul doar din muzica, caci atentia nu si-a concentrat-o pe afaceri sau pe alte pasiuni.

Daca va intrebati cum a ajuns Florin Salam la o asa suma colosala, ei bine, un impresar de evenimente a dezvaluit la un moment dat ce tarife au celebrii manelisti din Romania, precum Florin Salam sau Vali Vijelie.

Se pare ca ambii manelinsti au cam aceleasi tarife conform sursei citate. Acestia percep pentru un eveniment sume cuprinse intre 5.000-7.000 de euro, insa mai pot negocia daca e cazul.

Ce tarif are Florin Salam

Ba mai mult de atat, aceasi sursa a dezvaluit ca cei trei manelinsti sunt in topul solicitarilor cand vine vorba de nunti de nastere sau te botezuri.

”Adi Minune, Florin Salam si Vali Vijelie au tarif de 5.000-7.000 de euro, dar mai negociaza, in functie de eveniment. Cei trei solisti sunt in topul solicitarilor, la zilele de nastere, nunti si la botezuri”, a spus acesta, potrivit playtech.ro.

Dar sa nu credeti ca Florin Salam se bazeaza doar pe cei 7.000 de euro atunci cand participa la un eveniment. Uneori, dedicatiile venite din partea invitatilor il pot trimite acasa chiar si cu o suma dubla.

”Ei insa se tocmesc adesea sa vina la petreceri si fara a le cere vreun leu organizatorilor, urmand a castiga doar din dedicatiile cerute de invitatii putred de bogati. Din dedicatii, ei pot castiga si peste 10.000 de euro, la un chef”,  a dezvaluit impresarul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006345 (s)