News Flash:

Kim Kardashian a scapat. Cine a rupt, de fapt, rochia pe care a purtat-o Marilyn Monroe

20 Iunie 2022
330 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim

Zilele trecute, Kim Kardashian a fost „linsata” de catre fani. Totul s-a intamplat dupa ce au aparut pe Instagram cateva imagini care aratau ca rochia pe care miliardara a purtat-o la MET Gala este intr-o stare deplorabila.


Kim Kardashian este in centrul atentie si nu tocmai in cel mai bun mod posibil. Miliardara este pusa la zid de intreg internetul care a vazut imaginile cu rochia lui Marilyn Monroe. Kim a purtat celebra creatie la MET Gala si, chiar daca multi i-au spus ca nu este o idee buna, se pare ca aceasta nu a tinut cont.
Acum, rochia este destul de distrusa, iar ceea ce ii nemultumeste pe multi este faptul ca iubita lui Pete s-a chinuit sa o imbrace, rupandu-i dantela si cateva cristale. „In cazul in care ai ratat….Cristale lipsa si unele atarnate de un fir. Rochia, expusa la locatia Ripley’s Hollywood pe 12 iunie 2022. A meritat?”, este mesajul din descrierea fotografiilor.


Kim nu s-a aparat in niciun fel, dar se pare ca cei de la muzeul de unde a fost luata rochia au reactionat imediat. Reprezentantii de la Ripley’s Believe It or Not! nu tolereaza ca vedeta sa fie acuzata pe nedrept si sustin ca rochia este intacta.


„Ripley’s Believe It or Not! afirma cu toata increderea ca rochia purtata de Marilyn Monroe nu a suferit nicio modificare. Misiunea noastra este aceea de a-i educa pe vizitatori, dar si pe fani. Nu conteaza de ce parte a baricadei sunteti de data asta, importanta istorica a acestei rochie nu a fost negata ci, din contra, a fost intarita. Prin intermediul lui Kim, o multime de oameni au avut acces la mostenirea lasata de Marilyn”, a spus reprezentantii muzeului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006098 (s)