News Flash:

Cat de greu ii este Andreei Balan sa isi educe singure cele doua fetite

20 Iunie 2022
600 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea

Andreea Balan isi adora fiicele, insa recunoaste ca a intampinat numeroase greutati ca mama singura. Dupa despartirea de tatal micutelor, cea care i-a fost de mare ajutor in cresterea lor a fost mama ei. De asemenea, si bona a jucat un rol important. 

Orice parinte stie ca nu e simplu, dar este extraordinar de frumos. Cu cat fetele cresc, mi se pare mai usor, deoarece sunt foarte cuminti si ascultatoare. A fost greu pana anul acesta, deoarece Clara inca se trezea noaptea de doua ori sa bea laptic, iar eu am avut timp de trei ani noptile fragmentate, in timp ce ziua aveam filmari sau concerte. Acum, Clara vorbeste si deja e usor, spune ce simte sau daca o doare ceva. Totodata, fiind doua fetite, se joaca impreuna si uneori pot sa le iau cu mine atunci cand am filmari scurte sau evenimente unde pot socializa si ele.

Ele stiu ca mami canta, danseaza si patineaza, si au inteles ca oamenii ma cunosc deoarece apar la TV. Imi stiu aproape toate piesele, vers cu vers, si cantam, dansam impreuna mereu, mergem la patinoar si, pe langa toate acestea, mai iau lectii de streetdance si de engleza.

Andreea Balan alaturi de colega si buna ei prietena, Andreea Antonescu vor pleca in aventura vietii lor. Cele doua isi fac deja bagajul pentru „America Express” si, desi vor lipsi mult de acasa, se pare ca asta nu le deranjeaza deloc. Inainte de a zbura catre Columbia, Mexic si Guatemala, cele doua s-au asigurat ca lasa totul in ordine acasa. Astfel, Andreea nu isi face griji in privinta celor mici. Chiar daca, in trecut, George Burcea a acuzat-o ca nu are grija de fetitele lui si ca sta mai mult plecata, de data asta, Andreea le lasa pe maini bune. Vedeta a mobilizat o armata de oameni pentru siguranta celor mici ca sa poata pleca linistita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005919 (s)