News Flash:

Cum arata depozitul in care Kim Kardashian isi tine garderoba de peste 30.000 de piese vestimentare

9 Iunie 2022
333 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim

Kim Kardashian este una dintre cele mai influente persoane din lume. Fiica lui Kris Jenner a invatat sa faca bani din piatra seaca, iar acum, o intrega planeta este cu ochii pe ea.

Kim Kardashian si familia ei au inceput de ceva timp un nou proiect care pare mai juicy decat toate cele de pana acum. Aproape ca nu este episod in care drama sa nu fie la ea acasa. In unul dintre episoadele recente, Kim a vorbit pentru prima data despre criza identitatii stilistice cu care se confrunta. Miliardara a recunoscut ca, pana acum, Kanye era cel care se ocupa de aparitiile ei publice. 

„Cea mai mare nesinguranta a mea este aceea de a descoperi cum va fi relatia cu noua mea muza. E usor pentru ca am dulapul meu de acasa, camera mea Balenciaga si sunt ok, dar cand vine vorba de stilul meu, mereu l-am avut pe Kanye care m-a invatat despre fashion.”

Cei de la Balenciaga au observat ca miliardara are potential, asa ca au decis sa organizeze un shooting chiar la ea acasa. Asta i-a dat foarte mare incredere lui Kim si vrea sa arate lumii intregi ca are potential. Dar, inainte de asta, Kim K i-a invitat pe toti in... depozitul ei cu haine. Iubita lui Pete are sute de piese vestimentare pe care le tine intr-un depozitiv. Acolo, se regasesc atat haine personale, cat si haine pe care le-a purtat de-a lungul sezoanelor „Keeping Up With The Kardashians”.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006381 (s)