News Flash:

Mariah Carey este buna de plata. Cea mai celebra piesa a ei este acuzata de plagiat, iar daunele morale cerute sunt ametitor de mari

7 Iunie 2022
374 Vizualizari | 0 Comentarii
Mariah

Mariah Carey nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista este recunoscuta pentru ca este una dintre cele mai embematice voci din lume, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna. „All I want for Christmas” ii aduce anual milioane de euro artistei, iar, mai nou, si cateva probleme. 

Niciun Craciun fara Mariah Carey. Piesa ei, „All I want for Christmas” a fost lansata cu mai bine de 27 de ani in urma, dar inca se mentine pe cele mai bune pozitii in topuri in fiecare an. In luna decembrie, Mariah revine de fiecare data cu un teaser pentru piesa, iar asta a starnit un val de reactii, nu neaparat pozitive.

Acum, artista este data in judecata fi din cauza uneia dintre cele mai celebre piese ale sale. Pe numele artistei a fost intentat un proces la finalul saptamanii trecute de catre Andy Stone. Aceasta sustine ca a compus o piesa cu acelasi nume cu cinci ani inaintea lui Mariah, mai exact, in 1989. In actele depuse la Curtea din New Orleans sunt trecute si daunele morale care se ridica la 20 de milioane de dolari pe care Mariah trebuie sa le plateasca daca va pierde procesul.

Anul trecut, planurile artistei de a cuceri din nou lumea cu celebra ei piesa nu au functionat la fel de bine precum se astepta. In Texas, patroana unui restaurant le-a interzis clientilor sa mai asculte ”All I want for Christmas”. Femeia a lipit un mesaj pe tonomatul muzical si si-a justificat cat se poate de sincer alegerea. ”Nu o urasc pe Mariah Carey si nu urasc Craciunul. In momentul in care auzeam primele acorduri, alergam spre telecomanda si apasam imediat buton ca sa sarim peste aceasta piesa”, a declarat aceasta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006528 (s)