News Flash:

Casa din filmul de groaza „The Conjuring” s-a vandut cu un pret exorbitant. Cine a dorit sa se mute in locuinta bantuita

3 Iunie 2022
390 Vizualizari | 0 Comentarii
Conjuring

Fara doar si poate, „The Conjuring” este unul dintre cele mai inspaimantatoare filme horror. In timp ce unii au stat cu maine la ochi pe durata actiunii, altii ar plati bani grei sa experimenteze cum este sa locuieste in celebra casa din film.

In general, o casa care are un trecut sumbru, are mari probleme atunci cand vine vorba de procesul de vanzare. Ei bine, se pare ca nu a fost cazul case din „The Conjuring” care s-a vandut la un pret mai mare decat cel solicitat initial. Desi nu este vorba despre casa care apare in filmul din 2013, totusi, este locuinta care a inspirat filmul.

Casa a apartinut lui Roger si Carolyn Perron care au locuit acolo mai bine de un deceniu impreuna cu cele trei fete ale lor. De-a lungul timpului, pe mosia familiei Perron s-au intamplat multe lucruri ciudate pe care specialistii nu s-au ferit sa le numeasca „paranormale”.

Ultima data, casa a fost vanduta in 2019 contra sumei de 439.000 de dolari familiei Heinzen. Acestia au avut de gand sa deschida un muzeu pentru toti iubitorii de paranormal, dar s-au razgandit subit. Interesant sau nu, familia Heizen a scos, din nou, casa la vanzare, dar cu o conditie. Ca viitorii proprietari sa nu locuiasca acolo timp de un an din momentul cumpararii.

Familia Heinzen a listat casa in luna septembrie a anului trecut si a cerut pe ea 1.2 milioane de dolari. Legenda spune ca locuintaa este bantuita de spiritul lui Bathsheba Sherman care a locuit acolo in anii 1800.

Jacqueline Nunez, o dezvoltatoare imobiliara cu un credinta puternica in fenomene paranormale a cumparat-o cu 1.5 milioane de dolari. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005152 (s)