News Flash:

Brad Pitt a dat-o in judecata pe Angelina Jolie. Pentru ce se cearta cei doi fosti parteneri

8 Iunie 2022
500 Vizualizari | 0 Comentarii
Angelina

Pentru cei care au ramas cu un gust amar ca s-a terminat procesul dintre Amber Heard si Johnny Depp, avem vesti bune. Un nou conflict este pe cale sa inceapa peste hotare, iar, de data asta, protagonistii sunt nimeni altii decat Angelina Jolie si Brad Pitt.


Angelina Jolie si Brad Pitt pareau ca au ingropat securea razboiului si ca nu vor sa se mai tarasca unul pe celalalt prin tribunale. Se pare ca „minunea” nu a durat prea mult, caci situatia dintre cei doi sta, momentan, pe un butoi cu pulbere. Cel care a inceput sa aduca acuzatii este nimeni altul decat Brad Pitt.


Actorul sustine ca fosta lui partenera a vandut ilegal actiunile unei afaceri pe care o detineau la comun. Afacerea despre care vorbeste Pitt este Chateau Miraval, o proprietate pe care cei doi au cumparat-o impreuna in 2008. Angie a decis sa isi vanda partea de actiuni unor oligarhi rusi, iar asta l-a determinat pe Brad sa o dea in judecata.


Somptuoasa proprietate consta intr-un castel impunator si o podgorie de vin. Brad Pitt sustine ca in momentul cumpararii, atat el, cat si Angie au decis ca niciunul dintre ei sa nu poata sa vanda din actiuni fara ca celalalt sa isi exprime acordul. Tot potrivit spuselor lui Pitt, Miraval ar fi fost cumparat cu 25 de milioane de euro, el venind cu 60% din suma, iar Angelina cu 40%.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004413 (s)