News Flash:

Kim Kardashian foloseste un truc babesc pentru a avea parul lung si suplu. Metoda este la indemana oricarei femei

8 Iunie 2022
519 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim

Da, da, cu totii stim ca miliardara Kim lucreaza cu cei mai buni stilisti din lume, iar echipa ei de profesionisti are grija ca fiecare aparitie sa fie un succes. Ei bine, Kim este foarte atenta la produsele pe care le foloseste si, desi arunca sute de mii de euro pe ele, nu spune „nu” nici leacurilor „babesti”.


Kim Kardashian este o inspiratie pentru milioanele de fani care o urmaresc. Desi mai mereu arata ca scoasa din cutie si toata lumea o acuza ca este fake, Kim are o podoaba capilara de invidiat. Atunci cand nu apeleaza la peruci sau la mese imense de par, Kim se foloseste de un truc care este simplu de urmat.


Potrivit brand-ului detinut de Kourney Kardashian, sora lui Kim, miliardara foloseste celebra apa de orez pentru a da stralucire si suplete parului. Desi multora le vin greu a crede, se pare ca iubita lui Pete Davidson a fost cucerita de trucul care a fost viral anul trecut pe TikTok. Mai mult, informatia pare destul de reala, avand in vedere ca cea care a dat din casa a fost sora ei.


Kourtney are de gand sa isi extinda business-ul anul acesta si este in tatonari cu Gwyneth Paltrow. Cele doua vor sa isi uneasca brand-urile si sa lanseze multe produse de wellness, dar si lumanari parfumate cu miros de vagin. Well, good luck, girls! 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005784 (s)