News Flash:

Justin Bieber si sotia lui au fost dati afara dintr-un restaurant, in vazul tuturor. Cum a reactionat superstarul canadian

7 Iunie 2022
505 Vizualizari | 0 Comentarii
Justin si Hailey

Justin Bieber si sotia lui au trecut prin unul dintre cele mai stanjenitoare momente din viata lor. Multa lume tinde sa creada ca oriunde apar cei doi se intinde covorul rosu, dar adevarul este cu totul si cu totul altul.

Justin Bieber sigur va da review negativ celor de la restaurantul care i-a dat afara atat pe el, cat si pe sotia sa. Cei doi iubes foarte mult New York-ul si, de fiecare data cand au ocazia, se rasfata acolo. Biebs si sotia lui au grija sa aleaga cele mai scumpe si pretentioase restaurante, dar au uitat un singur aspect. Locatiile, pe langa faptul ca au dreptul sa isi aleaga clientela, mai functioneaza si pe baza de rezervare.

Justin a uitat sa isi rezerva o masa, asa ca personalul s-a vazut neovoit sa il refuze pe artist. Sotul lui Hailey nu s-a dat batut si, desi a fost refuzat de cei de la Carbone, artistul s-a mutat peste strada, la un alt restaurant cu specific sicilian, Cipriani Socialista.

Nu mai este niciun secret faptul ca Justin este topit dupa mancarea italieneasca. Bieber este cunoscut in cercul lui de prieteni ca fiind tipul care mananca doar la restaurante si care analizeaza din scoarta in scoarta meniul.

Ei bine, Biebs este si el un om obisnuit, iar atunci cand ajunge acasa, renunta la orice scut. Justin adora sa gateasca alaturi de sotia lui care ii pregateste cele mai bune dish-uri. Biebs poate fi cucerit cu usurinta cu un singur fel de mancare: spaghette bolognese. „Ador spaghettele bolognese. Bunica mea face cele mai bune spaghette.” spunea Biebs intr-un interviu mai vechi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004819 (s)