News Flash:

Cum a reactonat Alexandru Papadopol cand a afla ca fosta lui sotie, Ioana Ginghina se casatoreste. „Mi se parea normal sa-i spun eu”

24 Ianuarie 2022
535 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandru Papadopol

A rasarit soarele si pe strada Ioanei Ginghina. Actrita a trecut printr-un divort destul de complicat de sotul ei, Alexandru Papadopol, dar acum se pare ca este mai fericita ca niciodata. Anul trecut, in primavara, Ioana a primit marea intrebare, iar raspunsul a fost da. Actrita si-a intalnit sotul fix cand nu se astepta. Cei doi au ajuns sa se cunoasca printr-o conjunctura de afaceri, iar de acolo pana la o relatie frumoasa si stabila a mai fost un singur pas.

Ioana Ginghina si logodnicul ei, Cristi Pitulice, au hotarat sa faca pasul cel mare. Celebra actrita urmeaza sa imbrace rochia de mireasa anul acesta, la mai bine de un an de la cererea in casatorie. Vedeta in varsta de 44 de ani si viitorul ei sot au luat aceasta decizie dupa ce niste prieteni apropiati le-au cerut sa fie nasi.

Cat despre fostul ei sot, Alexandru Papadopol, Ioana Ginghina a sustinut ca l-a anuntat deja ca va face nunta cu Cristi Pitulice. Actrita l-a pus in tema, pentru ca, spune ea, au ramas in relatii de prietenie si se inteleg foarte bine.

„Da, normal ca stie despre nunta. Noi am facut si Ajunul Craciunului impreuna toti patru. Relatiile sunt foarte bune intre mine si Alexandru si normal ca intotdeauna il anunt si pe el orice pas fac si si el ma anunta pe mine, pentru ca prioritatea noastra este Ruxandra si atunci vrem sa discutam totul inainte sa luam o decizie, tocmai ca Ruxandra sa stie ca toata lumea e de acord cu toata lumea si ca e bine si ca suntem in relatii foarte bune.

Nu stiu daca va fi si el invitat. Nu mi-am pus problema, probabil ca trebuie sa il intreb pe Cristi, nu am discutat asa mult despre acest aspect. Probabil ca dupa ce vom fixa data cand vom merge la primarie, vom da o petrecere. Poate chiar la noi in curte si aia va fi”, a declarat Ioana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006297 (s)