News Flash:

Dupa 22 de ani la Antena 1, Dan Negru si-a dat demisia. Cu ce post a semnat prezentatorul

24 Ianuarie 2022
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru nu mai are nevoie de prezentare. Emisiunile lui aduna milioane de telespectatori in fata televizorului, iar celebrul Revelion aproape ca a devenit o marca doar a lui.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din industria media. Acesta are la activ zeci de emisiuni care au avut mereu succes, indiferent de numele sub care le lansau sau de ora la care erau difuzate. Anul trecut, prezentatorul a anuntat ca va fi pentru ultima data cand va prezenta celebrul Revelion la Antena 1. Telespectatorii nu au primit prea bine vestea asta si se pare ca s-au razbunat pe Negru. Pentru prima data in 22 de ani, Revelionul cu masti al lui Dan Negru a fost detronat de cei de la PRO TV. 

Prezentatorul s-a tinut de cuvant.  Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, Dan Negru a semnat deja cu un alt post de televiziune. El va fi realizator la postul Kanal D, detinut in Romania de Dogan. Conform sursei mentionate anterior, oficializarea transferului este doar o chestiune de zile.
Dan Negru era vedeta cea mai longeviva in grupul Intact. A venit in Antena 1 in 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor si-a pus semnatura pe zeci de formate de divertisment si a realizat 22 de Revelioane.

Contactat de Paginademedia.ro, Dan Negru nu a comentat informatia.

Traseul lui Dan Negru la Antena 1 numara aproape 30 de formate de divertisment diferite pe care le-a prezentat. La unele dintre acestea (precum Next Star, Plasa de Stele sau Serifi de Romania) a fost si coautor al formatelor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1097 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004659 (s)