News Flash:

Laurentiu Reghecampf i-a cerut scuze, in mod public, Aneimaria Prodan. „Iarta-ma, esti ingerul meu”

21 Ianuarie 2022
1367 Vizualizari | 0 Comentarii
Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a promis ca se intoarce si s-a tinut de cuvant. Sexy impresara a revenit alaturi de Codin si Natanticu intr-un nou podcast, un podcast in care Anamaria a trebuit sa faca fata valului de intrebari si curiozitati primite de la fani. 

Laurentiu Reghecampf si-a cerut scuze de la Anamaria Prodan, dupa ce, in trecut, sexy-impresara ar fi aflat despre asa-zisele infidelitati ale lui. Conform spuselor ei, desi l-ar fi iertat atunci si i-ar mai fi acordat o sansa, antrenorul ar fi plecat cu actuala lui iubita, la doua zile distanta.
 Ea a fost invitata recent in cadrul podcast-ului „La Mijloc', gazduit de Codin Maticiuc, si a facut mai multe dezvaluiri. Sexy-impresara a sustinut ca ar fi stiut de mai mult timp de asa-zisele escapade amoroase ale antrenorului, insa ar fi fost hotarata sa-l ierte, dupa ce el si-ar fi cerut iertare. 


„Eu l-am crezut pe Reghe cum probabil si … l-a crezut. Eu l-am crezut atunci ca nu mai avea nicio treaba cu sotia, ca dormeau separat. El ii spunea acum la fel si ei (actuala iubita – n.r.) ca divorteaza de mine, ca nu ne intelegem. I-a spus ca ne-am dus in America sa divortam. Am fost si eu pacalita, logic', a spus Anamaria Prodan in cadrul podcast-ului.


„Eu l-am crezut pe barbatul meu pana acum la nunta (nunta de cristal – n.r), pe 1 iunie. Pe 1 iunie eu il credeam cand spunea ca a terminat cu … . Ca ea l-ar fi santajat si asa mai departe.

Daca omul a venit si mi-a spus: „Iarta-ma, esti ingerul meu, daca nu erai tu eu nu eram, te rog iarta-ma! Am gresit, am gasit-o pe asta prin bar… Gata, hai sa fim fericiti. Hai sa trecem peste', a continuat ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004909 (s)