News Flash:

Dan Capatos a dat de pamant cu Ema Uta. „Sta agatata de Bodi, e disperata”

21 Ianuarie 2022
622 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Capatos

In ultima perioada, s-a tot zvonit faptul ca Alex Bodi ar forma o relatie cu Ema Uta. Cei doi nu au recunoscut relatia, iar omul de afaceri chiar s-a impacat cu fosta lui iubita, Daria Radionova.

Desi pareau mai fericiti ca niciodata, Bodi a comis-o din nou. A plecat in vacanta cu make-up artista, in Bahamas. Desi nu s-au afisat impreuna, fotografiile vorbesc de la sine. Dan Capatos a vorbit despre aceasta situatie si a atacat-o dur pe experta in frumusete.

”N-am vazut in viata mea femeie mai disperata! Cand va ziceam eu ca Ema Uta sta ca disperata agatata de Bodi prin cluburi…pe spate lui statea femeia, agatata! Eu niciodata nu ma insel la femei! Ma insel eu vreodata? E disperata dupa Bodi! Si uite-i acum impreuna in Bahamas”, a declarat prezentatorul de la  Antena Stars, care este bun prieten cu Alex Bodi.


Cea mai sifonata din tot amantlacul a iesit rusoaica Daria Radionova. Aceasta tocmai ce se impacase cu Bodi, pe care credea ca il va aduce definitiv la Londra. Iata, insa, ca omul de afaceri a parasit-o pe frumoasa rusoaica acum doua saptamani. Daria, insa, spune ca milionarul din Medias ar fi inselat-o, de fapt.


„Am stiut de la inceput ca nu a fost in Africa. Nu am vrut sa fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea si am ras in fiecare zi din ce in ce mai mult de felul in care mintea si inventa povesti amuzante.

El a facut aceste jocuri inainte si le va face din nou, chiar daca a jurat in fata lui Dumnezeu pe copiii lui ca nu vorbeste cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a facut nu este o surpriza. Nu femeile sunt problema. Problema este el si niciodata nu se va schimba. Si daca ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar insela-o cu o menajera”, a spus Daria, pentru spynews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006389 (s)