News Flash:

Bianca Dragusanu, facuta praf de Razvan Babana. „Arata mult mai bine dezbracata... ” Cum a reactionat diva

24 Ianuarie 2022
499 Vizualizari | 0 Comentarii
Babana

Un nou scandal de proportii este pe cale sa inceapa in showbiz. Razvan Babana, cunoscut pentru aparitiile sale la „Chefi la cutite” s-a legat fix de persoana care nu trebuia. Fostul concurent a inceput sa fafa afirmatii destul de dure la adresa Biancai Dragusanu, iar diva nu a stat prea mult pe ganduri inainte sa-i dea replica. 

Razvan Babana si Iulia Albu au comentat in cadrul emisiunii „Politia Modei” tinutele si stilul vestimentar pe care il abordeaza Bianca Dragusanu. La un moment dat, insa, Razvan Babana a explicat ca stilul de ”mahala” o reprezinta in continuare pe Bianca Dragusanu, fiind unul dintre aspectele pe care le-a pastrat, desi fizic este schimbata in totalitate.

”Mi se pare ca ea a pastrat stilul ala de mahalagioaica, cu ghilimelele de rigoare, transformata, usor-usor, peste noapte, in diva autohtona”, i-a spus Razvan Babana Iuliei Albu.

„Sunt regina tiganilor”, a scris Bianca Dragusanu in dreptul videoclipului, pe Instagram.


Tot despre Bianca Dragusanu, Razvan Babana a mai afirmat ca arata mult mai bine dezbracata decat imbracata si ca majoritatea persoanelor isi doresc sa o vada fara haine, deoarece nu intotdeauna combina piesele vestimentare la perfectie. Iulia Albu nu este nici ea o mare fana a Bianca Dragusanu, mai ales ca aceasta isi editeaza foarte mult imaginile pe care le posteaza in mediul online. Criticul de moda a considerat, de multe ori, ca diva este un adevarat pericol pentru tinerele care o iau exemplu de frumusete.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006033 (s)