News Flash:

Cine este tatal biologic al Antoniei. Vedeta nu a vorbit deloc pana acum despre el

24 Ianuarie 2022
541 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia a trait pana la varsta de 5 ani in Statele Unite ale Americii alaturi de parintii sai. Mai exact, cantareata a copilarit in satul statul Utah si in Las Vegas, Nevada, unde a terminat liceul si a intrat in lumea modelling-ului.

Copilaria nu a fost una chiar usoara pentru Antonia din prisma faptului ca a fost crescuta doar de mama sa, Denise, din cauza faptului ca tatal sau natural s-a despartit de mama acesteia pe cand Antonia era doar un bebelus.
Cand Antonia avea cinci ani, aceasta a plecat peste Ocean cu mama ei, Denise Iacobescu si sotul ei, Mihail Iacobescu. Mama ei a declrat ca i-a spus artistei de mica sa fie pe picioarele ei si sa nu depinda de nimeni.

,,De mica i-am spus sa fie pe picioarele ei, sa nu depinda de nimeni, asta nu din mandrie, dar sa aiba ea stabilitatea ei, pentru ca nu poti sa stii ce se intampla cu cei din jurul tau, cu mama, cu tata", a declarat mama artistei cu mai mult timp in urma


,,Nu mai avem nicio legatura. Asa sunt eu in general, nu numai cu el. Cand am terminat cu cineva, am incheiat un capitol, chit ca imi sunt amici sau amice, l-am incheiat, gata. Regrete nu am", a declarat Denise |acobescu.


Antonia a crescut alaturi de mama sa si de tatal ei adoptiv, iar cei doi i-au oferit toata iubirea si educatia de care a avut nevoie. Ea a spus ca era apropiata de ambii, dar avea perioade cand era mai mult de tatal ei.

,,Eram apropiata de ambii. Aveam perioade cand eram mai mult cu tata, cand nu ma lasa mama sa fac ceva, apoi cu mama, pentru ca devenisem si eu domnisoara", a declarat Antonia cu mai mult timp in urma.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004701 (s)