News Flash:

Cristina Siscanu a fost infectata cu Covid. Cum se simte sotia lui Madalin Ionescu

13 Ianuarie 2022
391 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Siscanu

Cristina Siscanu este infectata cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de sotia lui Madalin Ionescu pe una dintre retelele de socializare. Ea a primit rezultatul testului PCR, care a iesit pozitiv. Pentru urmatoarea perioada, Cristina Siscanu este nevoita sa stea in izolare. Pana sa primeasca rezultatul testului COVID-19, aceasta a intrat in contact cu toata familia.

Din fericire, sotia lui Madalin Ionescu se simte bine si nu are simptome grave. „Am primit rezultatul testului PCR… este pozitiv. Povestim maine… Sunt bine”, a scris Cristina Siscanu pe InstaStory seara trecuta. Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au luat decizia de a o retrage momentan pe fetita lor de la gradinita de teama ca aceasta ar putea contracta COVID-19. Micuta Petra nu mai merge la gradinita din luna octombrie a anului trecut.

„Ma bucur ca am fost foarte inspirati si nu am mai trimis-o pe Petra la gradi, nu mai stiu… Cred ca de aproape doua saptamani nu mai merge. Recent la ea in grupa a aparut un caz de COVID, evident, iar in felul acesta am ferit-o. Multi dintre apropiatii nostri s-au infectat cu virus adus de copii, fie de la gradinita, fie de la scoala”, a marturisit Cristina Siscanu pe Instagram in urma cu cateva luni., informeaza Liberatea. 

La inceputul anului nou, Cristina a postat mai multe imagini pe Instagram. Printre acestea, vedeta de televiziune aparea din nou cu burtica, insa nu de gravida, spune ea. Sotia lui Madalin Ionescu a tinut sa spuna, din nou, ca nu este insarcinata, ci doar a luat cateva kilograme in plus. Cristina Siscanu a dezvaluit in urma cu putin timp pe retelele de socializare ca ea si sotul ei si-au pus de mai multe ori in gand sa mai aiba un copil, dar nu sunt siguri ca ar putea sa se descurce, avand in vedere programul destul de incarcat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006753 (s)