News Flash:

Loredana Groza si Nick Casciaro, adevarul despre relatia lor. Este italianul un motiv de divort? „A fost cel mai frumos cadou”

13 Ianuarie 2022
548 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana si Nick

Loredana Groza si nick Casciaro au dovedit ca impreuna au avut factorul X anul acesta. Italianul i-a cucerit pe toti cu vocea lui, dar si cu fizicul bine lucrat la sala. Loredana a declarat, de multe ori, ca a simtit din prima ca Nick va castiga, spre gelozia colegei sale, Delia. Acum, dupa ce au petrecut atatea momente impreuna, fanii se intreaba care este, cu adevarat, relatia dintre Lori si Nick.

Loredana si Nick Casciaro au fost cel mai reusit grup mentor-concurent de anul acesta de la „X Factor”. Lori si-a facut treaba asa cum stie ea mai bine si s-a tinut de cuvant. Diva i-a promis lui Nick ca finala „X Factor” va fi a lui si asa a fost. Nick a cucerit instant publicul de la noi. Ramas in tara dupa marea competitie, italianul deja a inceput sa fie solicitat la diferite evenimente private. Dupa ce au cantat impreuna de Revelion si au mers la fel de fel de petreceri, fanii s-au intrebat daca nu, cumva, intre cei doi este mai mult decat o prietenie. Raspunsul a venit chiar de la ei.

„Asa a fost sa fie, nu s-a intamplat nimic cu vreo intentie initiala. Iti dai seama cum m-am simtit cand am vazut ca e singur pe lume, de Craciun. (...) Lumea vrea povesti de dragoste. Cand esti pe scena, esti un personaj. Nu inseamna ca asta se intampla si in viata reala. Conteaza foarte mult chimia dintre cele doua personaje, masculin si feminin”. a declarat Loredana Groza, in exclusivitate pentru a1.ro.

Mama mea. Mi-a facut Craciunul mult mai frumos. Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toti oamenii care tasteaza lucrurile prosteste pe Instagram si pe Facebook, ma fac doar sa rad. Radem mult pe acest subiect, pentru ca face parte din industrie, deci e OK.”, a completat Nick Casciaro pentru aceeasi sursa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004942 (s)