News Flash:

Mama Andreei Tonciu a dat din casa. Care a fost cea mai mare frica a fiicei sale inainte de a pleca in Republica Dominicana

12 Ianuarie 2022
485 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

„Survivor” a dat start competitiei din Republica Dominicana, iar spiritele sunt mai incinse ca niciodata. Fiecare dintre cei 24 de concurenti tinde sa puna mana pe marele premiu, mai ales ca acesta s-a dublat. Andreea Tonciu este una dintre cele mai motivate concurente si toata lumea se asteapta ca aceasta sa ajunga cat mai aproape de marea finala, mai ales ca este o luptatoare.

Andreea Tonciu si-a schimbat complet look-ul inainte de a pleca la Survivor. Noul sezon va incepe pe data de 16 ianuarie 2022. Ea a decis sa se tunda si s-a vopsit, alegand tot o nuanta de brunet, insa a optat pentru o tunsoare mai scurta, astfel incat parul ei sa fie mai usor de intretinut in Dominicana. Ea a fost racita si a mers la mai multe controale pentru a se asigura ca totul este in perfecta ordine pentru plecarea ei din tara.

„Buna dimineata, buna dimineata, pot spune ca aproape sunt bine, m-am vindecat de aceasta raceala nebuna, dar inca n-am terminat cu doctorii. Acum va voi duce la ORL si la … Nu, nu, nu, la ORL am fost ieri, m-am capiat. Ma voi duce la Oftalmologie si la Dermatologie, pentru ca intre timp mi-a aparut ceva pe pleoapa si sub ochi, dar vad ca s-a mai dus. Dar cum mai sunt trei zile pana plecam in Republica Dominicana, trebuie sa ma pun cu toate lucrurile la punct”, a declarat vedeta.

Pe langa toate astea, mama Andreei a declarat ca fiica ei a scapat, momentan, de una dintre cele mai mari temeri pe care le avea.

„In decembrie, a fost racita rau. A durut-o si o ureche tare, s-a temut sa nu fi luat acest virus. Facea cate 2-3 teste pe zi. A si spus ca nu mai iese sa nu se expuna de frica sa nu ia virusul. Si n-a mai iesit. A stat numai in casa, s-a protejat. A fost zilele trecute la controale, unde avea programari. Tot asa, foarte atenta si cu masca pe fata.”, a povestit mama Andreei Tonciu, conform ciao.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006050 (s)