News Flash:

Cum a reactionat Oana Roman dupa ce s-a speculat ca ar fi divortat de Marius Elisei. „Avem momente aiurea”

12 Ianuarie 2022
389 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman si Marius Elisei s-au confruntat de-a lungul timpului cu multe probleme in relatie, specifice fiecarui cuplu. De data asta, Oana nu a mai acceptat sa primeasca intrebari din partea fanilor legate de divort, asa ca a preferat sa fie ea cea care spune lucrurilor bune. 

Fiica lui Petre Roman a fost mereu sub lupa fanilor care nu s-au ferit niciodata sa arunce cu cele mai dure vorbe in ea. De-a lungul timpului, Oana s-a calit suficient de mult si a invatat ca oamenii din online nu ii vor binele, ci din contra, vor sa o vada mereu cu moralul la pamant.

Oana Roman nu are secrete fata de fanii ei si este mereu deschisa sa abordeze orice subiect. Frumoasa vedeta a dat o serie de declaratii sincere despre relatia dintre ea si partenerul ei de viata. Totul s-a intamplat intr-o sesiune de intrebari si de raspunsuri, pe care a organizat-o pe contul sau oficial de Instagram. Aceasta platforma sociala este locul in care vedeta petrece multe ore pe zi si unde se simte foarte bine.

”Ma duc in vizita la mama si in drum am mai citit din mesajele primite de la voi. Am inteles ca iar discuta despre viata mea unii care nu m-au vazut in viata lor. Am primit mesaje ca prin presa, pe la televizor sau nu stiu ce emisiuni comenteaza lumea despre faptul ca eu si Marius ne-am certat sau nu stiu de unde a tras lumea concluzia asta. Nu m-a sunat nimeni sa ma intrebe. (…) Nu va mai faceti griji! Este totul in regula. Mai avem si noi momente aiurea, dar este totul OK. A postat Marius un story cu subinteles si eu am postat alt story, care cica tot cu subinteles. Poate eu am pus un story care era legat de cu totul altceva (…)”, a povestit Oana Roman, in mediul online.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005759 (s)