News Flash:

Ce diferenta de varsta exista intre Laurentiu Reghecampf si iubita lui, Corina

12 Ianuarie 2022
634 Vizualizari | 0 Comentarii
Reghe si Corina

Laurentiu Reghecampf si iubita lui, Corina sunt mai fericiti ca niciodata. Cei doi se pregatesc sa devina parinti, pentru prima data in formula asta, iar emotiile sunt mai mari ca niciodata. Reghe si Corina nu pleaca ureche la spusele celor din jur si, desi s-au confruntat cu zeci de critici si vorbe dure la adresa lor, cei doi demonstreaza ca doar iubirea lor conteaza.

Imediat dupa ce s-a aflat ca divorteaza de Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf a mai in centrul atentiei mai mult ca niciodata. Antrenorul nu a fost la fel de vocal ca sotia si a lasat ca lucrurile sa decurga de la sine. In timp ce Anamaria tuna si fulgera la televizor, Reghe si-a vazut mai departe de viata lui si si-a gasit o noua iubita. Corina este cea care il face fericit pe fostul sotul al Aneimaria Prodan si se pare ca, momentan, nimeni si nimic nu sta in calea relatiei lor.

Despre actuala iubita a lui Reghe s-au spus multe, inclusiv ca este de-o varsta cu copii pe care ii are Reghe din relatiile anterioare. Tanara nu a comentat nimic pana acum si si-a vazut de treaba ei, semn ca ea si cu Reghe stiu mai bine ce li se potriveste si ce nu. Totusi, daca e sa dam crezare vorbelor dure care s-au spus despre ei, am afla ca cea care ii va darui un copil antrenorului este cu 17 ani mai mare decat el. Laurentiu Reghecampf are 46 de ani, iar Corina Caciuc are 29 de ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005273 (s)