News Flash:

S-au despartit sau nu Ramona Olaru si Catalin Cazacu. Reactia asistentei de la Antena 1 spune tot

12 Ianuarie 2022
599 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin si Ramona

Ramona Olaru si Catalin Cazacu au zguduit scena mondena. Inca de dimineata, s-a speculat ca cei doi s-au despartit dupa nici o jumatate de an de relatie. Vestea a picat ca un fulger asupra fanilor care, deja ii vedeau impreuna pana la adanci batraneti. Dupa ce subiectul a fost evitat cu gratie de catre Catalin Cazacu, a venit randul Ramonei sa ii lamureasca pe toti.

Ramona Olaru si Catalin Cazacu au inceput sa iasa in calitate de iubiti anul trecut. Tot atunci, cei doi au bifat primul lor proiect comun, „Splash! Vedete la apa”. De atunci si pana acum, cei doi au tot tatonat terenul si au descoperit ca impreuna le-ar fi el mai bine. Imediat dupa ce indragostitii nu s-au mai afisat impreuna, fanii au inceput sa creada ca deja nu mai sunt impreuna.

Catalin Cazacu a avut prima lui aparitie live, dupa vacanta, la emisiunea lui Catalin Maruta. Fanii se asteptau ca acesta sa vorbeasca mai cu drag despre Ramona, dar, spre surprinderea tuturor, Cazacu a evitat cu gratie intregul subiect. Spre deosebire de el, Ramona a fost mult mai curajoasa si si-a asumat faptul ca inca mai este impreuna cu sportivul. Ba mai mult, se pare ca iubitul ei i-a facut deja primul cadou pe 2022, un cadou pe care Ramona si l-a dorit demult si toti cei care o urmareau stiau asta. Cazacu a surprins-o cu o pisica pe asistenta de la Neatza si a dat dovada, inca o data, ca este foarte atent la nevoile si la dorintele partenerei sale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004892 (s)