News Flash:

Zarug nu a avut deloc o copilarie usoara. Ce sacrificii a facut pentru a putea studia. „Am ajuns sa-mi vand... ”

12 Ianuarie 2022
549 Vizualizari | 0 Comentarii
Zarug

Zarug a fost unul dintre cei mai indragiti concurenti de la ”Asia Express”. Aceasta a facut echipa cu Lorelei si au trai impreuna aventura vietii lor. Multi nu nu il cunosteau pe adevaratul Zarug, cel din spatele camerelor de filmat, asa ca podcast-urile au fost varianta perfecta.

Zarug si Lorelei au facut senzatie la Asia Express. Cei doi s-au aventurat pe Drumul Imparatilor dupa propriile reguli si au sfidat de multe ori regulamentul. Cei doi au decis sa nu faca anumite probe din principii, iar la altele au renuntat pur si simplu pentru ca nu au avut chef sa se lupte pentru beneficii.

Zarug si Lorelei au fost surpriza acestui sezon de Asia Express. Cei doi au devenit cunoscuti publicului datorita extravagantei, dar si a sinceritatii cu care spunea lucrurile. Chiar daca parcursul lor nu a fost unul foarte lung, creatorul de moda si modelul plus size si-au propus inca de la inceput sa fie reali si sa se bucure de fiecare etapa a competitiei. Dupa terminarea competitiei, Zarug a trecut prin momente dramatice. Abia cand si-a revenit din soc a putut sa vorbeasca despre cum a aratat viata lui inainte de Asia Express.

„Am avut o copilarie clasica. Parintii s-au gandit sa ma faca avocat, ca sa nu ma fac actor si sa mor de foame. Mi-am facut bagajele si am plecat la Paris. Mi-am vandut masina. Am luat pe masina 16.000 de euro, in parcare la aeroportul Baneasa si am plecat la interviu in Franta. Am vandut-o inainte sa stiu ca luam interviul. M-au acceptat, mi-am facut bagajele, nici nu aveam unde sa locuiesc , nu cunosteam pe nimeni. M-am dus sa ma fac expert in lux. La Paris am stat in casa unei actrite'', a declarat Zarug in cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004855 (s)