News Flash:

Ce a patit Petrica Mitu Stoian la ultima sa filmare pentru Revelion. Primul semn al mortii a fost surprins de camerele de filmat

12 Ianuarie 2022
561 Vizualizari | 0 Comentarii
Petrica Mitu Stoian

Petrica Mitu Stoian a indurerat intreaga scena a muzicii populare. Artistul s-a stins din viata in urma unui tratament post Covid pe care il urma si nimeni nu se astepta la un asemenea final. Acum, la aproape trei luni de la tragicul eveniment si dupa difuzarea filmarilor pentru Revelion, noi detalii ies la iveala des[re moarte interpretului.

Se pare ca Petrica Mitu Stoian a primit cateva semne care aveau sa prevesteasca nenorocirea. Imediat dupa ce filmarile au luat sfarsit, Constantin Enceanu si Steliana Sima au povestit ca Petrica le-a spus ca ii curge sange din deget, asa ca a intrebat-o pe artista daca are vreun ac prin haine, cu care l-a intepat din greseala.


”A spus pe hol ca s-a electrizat. Dintr-o singura electrizare sa iti plesneasca varful degetului si sa tasneasca sangele? Era un element de baza asta. Era ingrijorator pentru el. Si pe hol a continuat sangerarea”, a povestit Steliana Sima in cadrul unei emisiuni TV.

Conform unor declaratii date de apropiatii lui, Petrica fusese in urma cu cateva zile la mormantul familiei sale. Informatia a fost confirmata si de casa de discuri a acestuia,”Electrecord”.

”Artistul si-a presimtit moartea! Si-a pregatit mormantul pana la cel mai mic detaliu. Saptamana trecuta a fost la cimitir!”, au scris cei de la Electrecord pe Facebook.

La filmari, Petrica Mitu Stoian le-a spus colegilor ca vrea sa calatoreasca si sa se distreze. Interpretul avea de gand si sa-si reduca activitatea artistica. Steliana Sima a declarat in urma cu doua zile ca Petrica le-ar fi spus celor prezenti la filmarile pentru Revelion ca este ultima sa prezenta pe micul ecran si se pare, ca din pacate, a avut dreptate.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005255 (s)