News Flash:

Cine este si cu ce se ocupa iubitul lui Nicole Cherry? Cei doi vor avea o fetita

21 Iulie 2021
638 Vizualizari | 0 Comentarii
nicole florin

Nicole Cherry este una dintre cele mai urmarite artiste de la noi. Aproape ca nu trece o zi fara ca Ciresica sa nu posteze o imagine pe Instagram, iar fanii se intreaba de multe ori de ce nu apare si iubitul ei mai des. Raspunsul a venit chiar de la Nicole.

 

Nicole Cherry este o artista implinita. Cariera ei este in plina ascensiune, si-a lansat si prima colectie de haine, iar pe plan personal ii merge din ce in ce mai bine alaturi de iubitul ei, Florin. Acesta este mereu alaturi de Nicole si o sustine in tot ceea ce vrea sa faca Ciresica.

Florin Popa este mai mare decat Nicole cu opt ani si formeaza un cuplu de mai bine de doi ani. Anul acesta, cei doi vor deveni parinti pentru prima data si vor avea o fetita, dupa cum a anuntat artista pe Instagram. Daca Nicole este prezenta non-stop in spatiul public si pe retelele de socializare, la polul opus se afla iubitul ei caruia nu ii place atat de mult ideea de celebritate. Florin lucreaza intr-un domeniu care nu are prea mare legatura cu cu ceea ce face Nicole. Iubitul artistei are o afacere cu telefoane mobile si detine un magazin GSM. 

 

”Langa Florin am crescut si in bratele lui am devenit femeie. In ochii lui mi-am vazut tot viitorul si am simtit din prima clipa ca e barbatul care va da sens vietii mele. De cateva luni, traiesc toate emotiile si sentimentele la intensitate dubla, pentru ca le impart cu o inimioara care bate in tandem cu inima mea. Pentru ca din inimile noastre s-a mai nascut inca una, am invatat ce e iubirea absoluta”, a scris artista pe Instagram, atunci cand a dat vestea ca va deveni mamica. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1094 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004738 (s)