News Flash:

Ce studii si cate clase are, de fapt, Alex Velea

14 Iulie 2021
569 Vizualizari | 0 Comentarii
alex velea

   Este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti, insa putina lume stie ce studii are Alex Velea, care formeaza un cuplu cu Antonia de cativa ani. Artistul este in industria muzicala romaneasca de ani buni, el orientandu-se spre muzica inca din adolescenta. Astfel, el a crezut in visul sau iar acum culege roadele. Si totusi, pentru ca si-a urmat pasiunea si visul, pentru o perioada el nu a mai acordat importanta scolii, asa cum isi doreau parintii acestuia.

Alex Velea si Antonia formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-bizz-ul romanesc, in ciuda diferentei de inaltime dintre cei doi. In plus, el are o relatie foarte buna si cu mama Antoniei, care se topeste dupa nepotii ei. Artistul s-a orientat spre muzica inca din vremea liceului si a crezut in visul sau, iar acum culege roadele. Initial insa, el a ales aceasta cale inainte de orice, iar asta i-a speriat pe parintii sai in primii ani. Din cauza ca nu a mai acordat atat de multa importanta scolii, acesta chiar a ramas repetent. Cu toate acestea, Alex Velea s-a mobilizat si a reusit sa termine liceul, ba chiar chiar a urmat si studii superioare, obtinand si o diploma de licenta.
Ce studii are Alex Velea

Invitat in cadrul unei emisiuni de televiziune, Alex Velea a vorbit despre inceputurile carierei sale si despre anii de facultate si liceu. Artistul si-a dorit mereu sa isi faca parintii mandri si a reusit acest lucru. Cantaretul a declarat ca in anii de liceu a fost un elev exemplar, fiind chiar olimpic la mai multe materii. Insa dupa ce a castigat un concurs de muzica, Alex Velea a inceput sa se axeze mai mult pe partea profesionala.
Au inceput concertele, evenimentele si acest lucru l-a facut sa treaca scoala pe planul doi. Desi a incercat sa le faca pe toate cum trebuie, artistul a recunoscut ca a ramas repetent un an. Firea ambitioasa, Alex Velea nu s-a lasat si a incercat sa isi faca parintii mandri pana la capat. S-a inscris la facultate si chiar si-a luat si diploma de licenta, chiar daca a stiut mereu ca nu va profesa in domeniu si ca tot timpul va alege muzica.
Ce spune despre viata de artist

Dupa ce si-a facut mama mandra si si-a terminat studiile, Alex Velea s-a dedicat in totalitate muzicii. Acesta a marturisit ca nu se vede facand nimic altceva, insa a recunoscut ca viata de artist nu este numai roz. Acesta a spus ca muzica este aproape o loterie si ca astazi poti sa ajungi in topuri, iar maine sa dispari. Desi este o meserie riscanta, Alex Velea este extrem de mandru de ceea ce face si a gasit un echilibru in tot.
In alta ordine de idei, faptul ca are studii superioare i-ar putea fi de folos lui Alex Velea, in cazul in care s-ar lasa de muzica. dar acest lucru nu se va intampla niciodata, cu siguranta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006280 (s)