News Flash:

De nerecunoscut. O artista celebra din afara s-a ingrasat, iar fanii ii comenteaza noua silueta

21 Iulie 2021
732 Vizualizari | 0 Comentarii
camila cabello

In ultima perioada, pandemia si-a pus amprenta asupra vedetelor si nu au fost afectate doar pe plan profesional, ci si personal. Multe dintre numele celebre de peste Ocean si-au pierdut siluetele de invidiat, iar acum, Instagramul scoate la inveala imagini pe care multe staruri le-ar vrea sterse.

Camila Cabello este cel mai recent exemplu de vedeta care nu mai este trasa prin inel. Artista care a innebunit planeta cu piesa ”Senorita” pe care o canta alaturi de iubitul ei nu mai este deloc asa cum o stiau fanii. Cel putin nu din punct de vedere fizic. Camila a pus cateva kilograme in plus, iar asta a facut-o sa devina tinta glumelor si a rautatilor in online. Camila este constienta ca nu mai este la fel de fit ca inainte, dar isi asuma noul corp si nu se sfieste sa le dea peste nas rautaciosilor.

”Alergam in parc, imi vedeam de treaba mea, incercam sa mentin fit. Doar pentru ca alergam ca o persoana normala nu inseamna ca trebuie sa faceti atata caz din asta. Sunt mandra de corpul meu, asa ca lasati-ma sa fac ce consider ca este mai bine pentru mine. Suntem femei reale, cu forme si celulita, vergeturi si grasime. Trebuie sa ne acceptam asa cum suntem. Suntem frumosi la interior si la exterior, ganditi pozitiv”, a spus Camila pe social media.

 

Camila si-a propus sa spulbere miturile conform carora doar femeile slabe sunt frumoase, dar, in acelasi timp este constienta ca are nevoie de o schimbare in viata ei. Artista a inceput sa faca sport, alearga in parc alaturi de antrenoarea ei, iar iubitul ei, Shawn Mendes este mereu alaturi de ea. Camila nu este singura artista care se confrunta cu probleme de greutate. In ultima perioada, tot mai multe celebritati se afiseaza in online cu cateva kilograme in plus si nu scapa ”nepedepsite” de ochiul critic al fanilor.

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007763 (s)