News Flash:

Care este cel mai bun lac pentru parchetul din lemn? Descopera avantajele lacului pe baza de apa

20 Iulie 2021
880 Vizualizari | 0 Comentarii
lac pentru lemn

Specialistii spun ca cel mai bun lac pentru parchet lemn este pe baza de apa. Gamele clasice de lacuri poliuretanice si nitrocelulozice au pierdut teren in fata produselor de finisaj pe baza de apa, care vin la pachet cu avantaje superioare, menite sa confere un grad ridicat de rezistenta, stabilitate si durabilitate suprafetelor lemnoase. Lacurile pe baza de apa din gama ZOBEL, de exemplu, indeplinesc toate functiile pe care trebuie sa le aiba produsele de calitate premium.

Protejeaza lemnul in contact cu soarele, cu apa, cu substantele chimice, cu abraziunea sau alte solicitari mecanice, si confera lemnului un aspect placut. Culoarea naturala a lemnului este mai intensa, iar functionalitatea practica nu lasa loc de indoiala. Iata!

Lacurile pe baza de apa nu sunt toxice, si sunt mai eficiente ca solutiile traditionale. Dar nu toate!

Exista o regula generala: lacurile pe baza de apa nu sunt toxice, motiv pentru care se pot si folosi pentru mobilierul copiilor sau jucariile acestora, conform recomandarilor producatorilor (in functie de produs). Cu toate acestea, nu toate produsele pe baza de apa asigura cele mai bune performante. Se remarca insa, din intreaga gama de lacuri (pe baza de apa, poliuretanice sau nitrocelulozice), un produs cu o eficienta deosebita. Este vorba de lacul marca ZOBEL, care se gaseste intr-o gama variata de optiuni, in functie de scopul aplicarii. Optiunea pentru parchet si scari, respectiv sistemul de finisaj ZOWO-TEC, vine la pachet cu foarte multe avantaje. In principal, asigura lemnului capacitatea de a face fata solicitarilor intensive.

Zowo-tec 8400 pentru parchet si scari asigura un grad ridicat de rezistenta la zgarieturi

Atunci cand vine vorba de rezistenta finisajelor pentru parchet si scari, sistemul de finisaj Zowo-tec 8400 va primi toate aplauzele, pentru ca reprezinta calitatea fara compromis in acest domeniu. Rezistenta se manifesta in toate formele ei: la zgarieturi, la umiditate, la razele UV, la variatiile de temperatura si nu numai. Este un lac stabil, care se usuca in aproximativ 24 de ore de la aplicare, rezistent la exfoliere. Are o evolutie foarte buna si o capacitate ridicata de umplere, care il diferentiaza de orice alt produs de pe piata, indiferent de categoria din care face parte. Nu este un sistem clasic de finisaj pe baza de apa, ci unul care si-a dovedit eficienta indiferent de suprafata lemnoasa pe care a fost aplicat. Merita pe deplin!

Poti aplica sistemul de finisaj Zowo-tec 8400 cu rola, cu pensula sau prin turnare

Atunci cand cumperi un lac, indiferent daca este pentru parchet sau pentru orice alt scop, nu uita sa verifici cu atentie modul de aplicare. In anumite cazuri, vei avea nevoie de instrumente speciale, dar si de un nivel inalt de expertiza si de experienta, pentru a putea obtine cele mai bune rezultate. Trebuie sa stabilesti, inca de la inceput, daca te vei ocupa tu de la A la Z de acest proiect sau vei apela la personal specializat. Avantajul lacului Zowo-tec 8400 este ca se poate aplica atat prin turnare, cat si cu rola sau prin pensulare.

La Klebrom gasesti gama premium de lacuri nemtesti ZOBEL, inclusiv sistemul de finisaj Zowo-tec 8400

Klebrom este reprezentant al concernului german ZOBEL CHEMIE GmbH, firma care produce cele mai bune lacuri pentru finisaje din Europa. In acest magazin din Romania ai preturi bune la intreaga gama de lacuri ZOBEL si o diversitate de optiuni de care sa alegi. Acceseaza Klebrom.ro si afla mai multe informatii.

Date de contact:

Tel: 0268/ 411 367

E-mail: office•klebrom.ro

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005868 (s)