News Flash:

Vrei să ai un nou început? Lucky Studio te ajută cu bani și cazare!

16 Iulie 2021
636 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucky Studio cazare gratuita Iasi

Cu toții trecem câteodată prin perioade mai dificile, când simțim nevoia unui nou început. Poate și tu ai ieșit dintr-o relație, ai plecat de la vechiul job sau vrei să schimbi orașul. E foarte bine că ești pozitivă și cauți soluții. Ăsta e primul pas al reușitei. Lucky Studio e cel mai mare studio de videochat din Iași și cu asta ne ocupăm: oferim șanse fetelor curajoase. Dacă și tu vrei să-ți fie mult mai bine și ai nevoie de sprijin, putem face o treabă grozavă împreună!

Videochatul în Iași îți rezolvă multe probleme

Mai întâi, hai să ne cunoaștem! Sunt Claudia și mă ocup de angajări în videochat în Iași, la Lucky Studio. De ce merită să asculți ce îți spun? Foarte simplu: în fiecare zi vin la studio fete exact ca tine, care doresc să-și restarteze viața. Unele sunt în divorț, caută altceva decât au avut până atunci, sau pur și simplu vor să fie independente. Ne caută pentru că au auzit de noi lucruri bune. Mai ales că suntem lidere în videochat Iași de peste 10 ani. Unele fete vin la studio doar cu o geantă de haine. Și fără vreo experiență în domeniu. Poate sunt chiar la primul job din viața lor. Dar asta e ok pentru noi.

Lucky Studio e 100% feminin. Multe dintre colegele din echipa de trainere sunt foste modele de videochat în Iași. Asta ne face să înțelegem foarte bine așteptările și nevoile tale. Știm perfect cum e să o iei de la zero. Pentru asta ne pregătim însă în fiecare zi. Suntem organizate cu tot ce trebuie, din punct de vedere legal, financiar și tehnic ca să avem grijă de tine. Îți facem forme de muncă imediat și putem să începem colaborarea. Imediat, ne ocupăm și de cazarea ta.

Un lucru de care poți beneficia și tu la Lucky Studio e cazarea gratuită. Avem câteva apartamente în Iași unde poți locui fără grijă. Singură sau împreună cu alte modele. La cazare e strict interzis accesul bărbaților, tocmai pentru ca tu să fii în deplină siguranță. În răspunderea ta sunt doar cheltuielile de întreținere curentă, pe care le poți achita ușor din încasările de la studio. În plus, îți dăm și bani de transport, în fiecare lună. Deci partea asta e rezolvată, poți să uiți de ea! Hai mai bine să vorbim despre bani!

Începi să te descurci pe cont propriu

Știm cum e să depinzi de altcineva: de familie, fostul soț, un job care nu-ți place. Asta e și ideea cu marea schimbare: să fii pe picioarele tale. Și asta se poate, stai liniștită. Te angajăm în videochat Iași la Lucky Studio tocmai pentru a fi independentă financiară. În primele 2 luni, câștigi undeva între 1.000 și 2.500 dolari. Plus că ai cazarea gratuită de la noi. Mai departe, totul ține de voința ta. Dacă ești serioasă și te ții de treabă, încasările tale cresc treptat. În medie, după 4-5 luni, modelele de la Lucky Studio pot ajunge la 3.500-4.500 euro. Și tot evoluează, pe măsură ce se adună experiența. La fel poți și tu.

Cu banii ăștia, lucrurile se îmbunătățesc rapid. Devii mai liniștită, mai zâmbitoare. Simți că ești pe picioarele tale și nu mai trebuie să depinzi de nimeni. Dacă vrei, după 2 luni poți să rămâi la cazarea noastră, cu o chirie mai mică decât e pe piață. Sau, dacă îți dorești condiții de lux, poți opta pentru o chirie în centrul Iașului. Ești liberă să alegi cum vrei tu! Important e să reții că ai numeroase variante. Ăsta e și farmecul jobului de model de videochat în Iași: te ajută să depășești dificile și să-ți deschizi oportunități. Profită chiar acum de ele, pentru că meriți lucrul ăsta!

Așadar, totul e pregătit pentru un nou început. La Lucky Studio, te așteptăm cu ce ai nevoie ca să-ți fie bine. Depinde de tine cât de repede faci pasul ăsta. Eu îmi doresc să-l faci cât mai repede, ca să profiți din plin de el. Sunt convinsă că ai toate calitățile necesare ca să reușești. E de ajuns să ai peste 18 ani, să fii simpatică și serioasă. Asta e tot ce-ți trebuie! Mai departe, noi ne ocupăm de tot! Hai să facem cunoștință și să îmi spui dacă ai nevoie de cazare! Fii liberă să faci bani din videochat Iași la Lucky Studio!

Contact

Lucky Studio

Telefon/WhatsApp: 0742.286.286

www.luckystudio.ro

 

 

 

Galerie Foto

Lucky_Studio_cazare_gratuita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005300 (s)