News Flash:

Ce face Iulia Vantur pentru o silueta perfecta

14 Iulie 2021
610 Vizualizari | 0 Comentarii
iulia vantur

    Iulia Vantur a starnit tot timpul interesul fanilor privind stilul sau de viata si, mai cu seama, trucurile pentru o silueta perfecta. Pe langa faptul ca face sport, anume pilates, alergat sau yoga, ea bea in fiecare dimineata pe stomacul gol un lichid ce face minuni.

Nu doar dieta ketogenica este responsabila pentru noua silueta a Iuliei Vantur, ci si sportul. Fosta vedeta TV a marturisit pentru VIVA! ca in Mumbai face pilates si cardio zilnic. In plus, Iulia a dezvaluit care este trucul care o ajuta sa slabeasca rapid.

„Un lucru pe care il fac in fiecare dimineata este sa beau un pahar cu apa calda cu otet pe stomacul gol. Beau si cafea, desigur. Sport fac in fiecare zi, indiferent ca ca vorbim de pilates, alergat sau yoga', a povestit Iulia Vantur, la Teo Show.
Pentru a scapa de kilogramele in plus, Iulia Vantur a urmat o dieta pe cat de eficienta, pe atat de riscanta si dificila: dieta ketogenica.

Dieta keto sau dieta ketogenica are drept scop principal recalibrarea metabolismului si pierderea in greutate. Principiul de baza este  inducerea unei stari de cetoza fiziologica, asemanatoare cu cea obtinuta prin post sau pauze alimentare. Potrivit specialistilor, starea de cetoza se obtine printr-un consum ridicat de grasimi, dublat de o reducere drastica a aportului de carbohidrati (insulina anuleaza cetogeneza).

Si procentul proteinelor este unul scazut, comparativ cu cela al grasimilor. Regula principala in cadrul dietei keto este aceea ca in fiecare zi se vor manca patru mese, care trebuie sa reprezinte 70% grasimi, 20% proteine si 5% carbohidrati.

Pe langa beneficii, precum pierderea in greutate, reglarea glicemiei, reglarea nivelului colesterolului si ameliorarea acneei, dieta ketogenica are si anumite riscuri: aport scazut de fibre, consum de grasimi „rele’, perturbarea echilibrului acido-bazic.

Iulia spune ca ea nu mananca multa carne si adora toate legumele si fructele, branzeturile, pestele si fructele de mare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005149 (s)