News Flash:

Cat s-a ingrasat Nicole Cherry in timpul sarcinii? Artista le-a spus adevarul fanilor de pe Instagram

21 Iulie 2021
558 Vizualizari | 0 Comentarii
nicole cherry

Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasa perioada din viata ei. Pustoaica care a rupt topurile cu piesa ”Memories” a anuntat la inceputul lunii iunie ca va devenit mamica pentru prima data, iar de atunci intrebarile din partea fanilor nu au incetat sa apara. Artista inca nu a renuntat la hainele sexy, dar cei care o urmaresc pe Ciresica pe Instagram au observat ca silueta ei are acum cateva kilograme in plus.

 

Nicole si iubitul ei, Florin se pregatesc intens pentru cel mai important rol din viata lor, cel de parinti. Chiar dacă cei doi indragostit nu s-au casatorit inca, asta nu inseamna ca nu sunt pregatiti sa o intampine pe micuta lor. Nicole si iubitul ei si-au anuntat fanii ca vor avea o fetita prin intermediul piesei ”Scrie-mi pe suflet”, iar emotiile lor, dar si cele ale apropiatilor sunt mereu la cote maxime. Chiar daca sarcina ei este destul de avansata, Nicole este foarte activa pe social media si nu numai. Ciresica a mers alaturi de modelele ei la o prezentare de moda a colectiei Ylla, semn ca burtica nu o incetineste din activitatile ei.

Fanii lui Nicole au o multime de intrebari pentru artista, iar una dintre cele mai intalnite este cea legata de kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Nicole nu se fereste sa raspunda la astfel de curiozitati, asa ca cei care au participat recent la sesiunea de Q&A de pe Instagramul ei au aflat ca artista s-a ingrasat pana acum doar 4 kilograme. Ce-i drept, Nicole este intr-o forma de zile mari, iar sarcina nu a impiedicat-o deloc sa poarte tinute sexy sau sa se afiseze in costume de baie.

Momentan, Nicole nu a declarat nimic legat de numele fetitei, dar si-a asigurat fanii ca vor fi printre primii care vor afla. Artista a tinut sa precizeze ca nu se grabeste sa se casatoreasca, avand in vedere conditiile actuale si regulile impuse de pandemie si considera ca nu are nevoie de un inel sau de acte pentru a fi fericita alaturi de iubitul ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006425 (s)