News Flash:

Ce spune Cleopatra Stratan despre posibilitatea de a participa la „Asia Express”? „Separat!”

26 Noiembrie 2021
395 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Stratan

„Asia Express” se apropie de final, asa ca emotiile sunt mai mari ca niciodata. Cum orice sfarsit de drum inseamna un nou inceput, multe vedete de la noi au inceput sa se imagineze in competitie. Pe lista se afla si Cleopatra Stratan care a declarat ca este mai pregatita ca niciodata pentru „Asia Express”.


Cleopatra si Edward Sanda au fost invitati in emisiunea „Asia mia tarziu”. Emi si Cuza le-au aruncat celor doi la fileu cele mai tari intrebari. De departe, momentul cel mai asteptat de catre fanii cuplului a fost acela in care Cleopatra a declarat ca ar accepta cu mare placere sa faca parte dintr-un astfel de format. Bineinteles ca artista nu ar pleca la drum fara sotul ei. Desi au auzit multe teorii conform carora cuplurile sunt mai dispuse despartirii dupa ce participa la „Asia Express”, cei doi nu cred in asta. Mai mult, Cleo a declarat ca atata timp cat o relatie functioneaza acasa, nu are cum sa fie problematica intr-o competitie.

„Ne-ar placea. Cred ca ne-am descurca. Eu, de exemplu, sunt o fire foarte descurcareata. Mi-a demonstrat viata in foarte multe situatii ca ma descurc in absolut orice. Indiferent ca e greu, ca e usor,eu, Cleopatra Stratan, in orice situatie pot sa gasesc solutie. Am zis ca abilitatea asta o sa ma ajute daca o fi sa mergem. Am zis ca mergem doar impreuna. Separat sau cu altcineva nu m-as vedea.”, a spus Cleopatra. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1395 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006825 (s)