News Flash:

Ce vedeta si-a confirmat prezenta in „Asia Express”, sezonul urmator? „Nu vreau sa dau prea multe detalii... ”

25 Noiembrie 2021
470 Vizualizari | 0 Comentarii
Asia Express

Fara doar si poate, Asia Express este una dintre cele mai urmarite emisiuni din toamna asta si nu este de mirare ca Antena 1 este lider de audienta de duminica pana miercuri in intervalul in care se difuzeaza emisiunea. Ca in fiecare an, fanii incep sa faca presupuneri inca de la primele episoade si pariaza ca echipa lor favorita va veni cu trofeul acasa. 

Asia Express inseamna sute de ore de filmare si de implicare, atat din partea producatorilor, cat si din a concurentilor. Anul acesta, provocarea a fost cu atat mai mare cu cat pandemia a pus bete in roate filmarilor si stabilirii traseelor. Sezonul patru de Asia Express a venit la pachet cu inca doua emisiuni bonus, Jurnal de Asia si Asia mai tarziu, aceasta din urma fiind prezentata de Emi si Cuza, concurenti in acest sezon. Cei doi au diversi invitati in fiecare zi, din concurs sau din afara lui, iar asta a fost ocazia perfecta pentru ca fanii sa emita anumite teorii cu privire la castigatorii de anul acesta.

Recent, un personaj extrem de cunoscut pe scena mondena de la noi a afirmat ca va participa la „Asia Express”. Este vorba despre TJ Miles, barbatul care a devenit viral pe TikTok datorita mixului de engleza cu romana. TJ a fost invitat la „Window Shopping”, emisiunea de pe PORC TV, prezentata de Bogdan Dracea. Miles a fost intrebat ce planuri de viitor are si nu a stat prea mult pe ganduri cand a oferit raspunsul.


„De abia am inceput in chestia asta cu media. Like, fii atent! Nici nu puteti sa intelegeti ce o sa urmeze! Si nu vreau sa zic multe, multe. Nu vreau sa intru in detalii, dar o sa zic asa, in mare. Televiziune, game shows, „Asia Express”, movies, music. Nu am limite. Sunt aici ca sa fac ceva in Romania.”, a spus TJ Miles.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005115 (s)