News Flash:

Ana Morodan, viata de lux fara prea mult efort. Contesa digitala castiga intr-o luna cat altii intr-un an

25 Noiembrie 2021
611 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Morodan

Ana Morodan este una dintre primele persoane care s-au autointitulat ”influencera”. Ana a stiu sa speculeze, a fost vizionara si si-a dat seama ca online-ul este viitorul tuturor. Influencera a investit in propria imagine si a stiut ca asta este primul pas spre succes. Acu, dupa ani buni de munca, Ana Morodan a ajuns sa fie cea mai bine platita persoana din online-ul de la noi. Stilul ei unic, nonsalanta si sinceritatea au fost mereu calitati care au recomandat-o mai departe. 

Dupa participarea la Asia Express, capitalul ei de imagine a crescut considerabil. Si nu doar el, ci si conturile Anei. Ana Morodan ajunge ca castige intr-o luna cat nu castiga alte persoane intr-un an. Multi s-au intrebat de unde face Ana Morodan atatia bani, asa ca explicatia a venit chiar de la ea.

”Am business-uri in e-commerce din mai multe categorii. Din frumusete, din haine. Am investit foarte mult intr-un business care vinde lucruri care te ajuta sa te dezvolti personal. Sau sa nu mai ai anxietate, ca acum toata lumea are anxietate. Eu am fost invatata de mica ca nu e bine sa-ti pui ouale intr-un singur cos. Mi-am facut banii singura. Nu-mi place sa muncesc.  Mi-ar fi placut sa fiu intetinuta toata viata, dar nu mi-a iesit.”

Pe langa toate astea, Ana Morodan se bucura si de un capital imens de imagine. Contesa digitala pune mana pe unele dintre cele mai profitabile campanii publicitare. Instagramul este cartea ei de vizita, dar si tool-ul principal de marketing. Toate, adunate ai baga influencerei Ana Morodan nici mai mult, nici mai putin de 17.000 de euro lunar in conturi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005319 (s)