News Flash:

Ce planuri are Dan Negru pentru acest Revelion. „Cred ca a venit timpul sa... ”

19 Mai 2022
353 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru este profesionist in tot ceea ce face. Cei care l-au urmarit pe micile ecrane, s-au convins de potentialul sau. Acum, pentru prima data, vedeta de la Kanal D a vorbit despre tangentele lui cu o cariera politica. 

Dupa mai bine de 20 de ani, Dan Negru a demonstrat ca nimic nu este imposibil. Negru a plecat de la Antena 1 si, desi nimeni nu se astepta la asta, prezentatorul deja a batut palma cu cei de la Kanal D. Dan Negru deja are planuri si stie ce emisiune va pregati pentru emisiunea turceasca. Avand in vedere ca la Antena 1 nu s-a mai putut exprima liber, cu siguranta, aici, Negru va vrea sa dovedeasca ca este „Regele Audientelor” indiferent de televiziune. Momentan, Negru stie foarte clar ca nu vrea sa mai auda de Revelion.

„E departe Revelionul, dar mi-as dori o pauza! Sunt 23 de ani de cand fac revelioane, fie la TVR, fie la Antena si, sincer, imi doresc o pauza o vreme. Poate, prima data dupa 23 de ani, stau cu ai mei. Acasa. Ba chiar m-as culca la 11 noaptea, nici macar sa nu prind urarea de La multi ani.”

Dan Negru nu a fost „vanat” doar in televiziuni, ci si pe scena politica. La cat de serios si corect este, multi si-au pus sperantele unui trai mai bun in mainiele lui Dan Negru. Din pacate, acum, vedeta nu are niciun plan de a devenit politician. 

„Mi s-a propus sa candidez la Primaria Timisoarei de doua partide mari de la noi. Am crezut ca este o gluma la inceput, dar apoi am vazut ca oferta era reala.Nu m-am bagat pentru ca nu ma pricep. Am avut oferta pentru Camera Deputatilor. Nici macar nu stiu unde e sediul lor. Nu ma intereseaza.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005810 (s)