News Flash:

Cat de bine se inteleg cei trei copii ai Antoniei? ”Au inteles ca are un alt tata”

19 August 2021
456 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia are o familie frumoasa de care este mandra in fiecare zi. Artista are trei copii, doi cu Alex Velea si fetita, Maya din casnicia anterioara. Cei trei pici ai Antoniei se inteleg foarte bine si desi sunt la o distanta destul de mare, Dominic, Maya si Achim se viziteaza destul de des. 

Antonia a declarat de multe ori ca una dintre cele mai mari frici ale ei este cea legata de faptul ca ar putea sa nu fie o mama buna pentru cei trei copii ai ei. Maya locuieste in Italia, iar pentru Antonia este destul de greu sa ia parte la toate momentele importante din viata celei mici. Recent, sotia lui Alex Velea a fost la botezul Mayei care la cataloci se face la 10 ani. Antonia nu a mers nici cu Alex si nici cu cei doi baieti, ci a decis sa mearga singura, dar nu din cauza ca nu s-ar intelege, ci din cauza ca tot evenimentul s-a desfasurat pe repede inainte.

"Se inteleg foarte bine, se joaca impreuna, se ajuta, se sustin, au activitati comune, sunt mai mereu impreuna cand nu sunt la scoala, respectiv gradinita. Se iubesc mult si ma bucur sa ii vad asa. Nu e o diferenta de varsta atat de mare intre ei. Amandurora le place muzica, sunt innebuniti sa asculte muzica, sa danseze. Bineinteles, le place sa se joace, sa se uite la desene animate. In rest, ii ducem si la inot, si la sala cu noi, dar fac si baschet.", a povestit Antonia pentru viva.ro.


viva ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005291 (s)