News Flash:

Micutzu, primele declaratii dupa scandalul in care a fost implicat recent. ”In acel moment, am vazut negru si am reactionat”

18 August 2021
461 Vizualizari | 0 Comentarii
Micutzu

Micutzu a fost protagonistul unui scandal ce s-a petrecut in weekend, pe Calea Victoriei din Capitala. Comediantul s-a saturat ca toti sa isi dea cu parerea despre ceea ce s-a intamplat acolo, asa ca a decis sa fie el cel care explica pe indelete intreg evenimentul.

”Treaba este simpla: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea si un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani. Ma indreptam catre club, voiam sa ajung la ziua unui prieten. Si cum mergeam eu asa, pe dreapta era o terasa. Un baiat de acolo a inceput sa faca niste mistouri la adresa mea. Am mers mai departe si i-am aratat un deget, lucru care l-a enervat si mai mult. Am traversat spre club, foarte aproape de trecere. Omul a inceput sa ma injure si sa-mi spuna ceva de genul: macar treci, grasule, pe la trecere. Nu am mai putut sa inghit toate c…turile astea. Daca nu iti place ceva, spune-o in mod civilizat. In momentul in care imi injuri familia, pe Internet, iti pot da block. Sunt ani intregi de cand se intampla asta. In mine s-au strans niste frustrari”

Intr-adevar, s-a pus un punct in seara de duminica. Atunci am lasat, pe trotuar, pungile de cadou pe care le aveam in mana, ca sa ma intorc la baiatul respectiv si sa-i zic ca nu e normal sa vorbeasca asa cu mine. I-am aratat degetul. La un moment dat, s-a ridicat de la o masa un asociat al locului respectiv, pe modul bodyguard in fata mea. S-a pus in fata mea agresiv. Eu nu am reactionat agresiv, ci i-am zis sa se dea la o parte sa vorbesc cu prietenul lui. Iubita mea i-a spus sa se linisteasca, iar el a impins-o. I-am zis ca daca mai pune mana pe ea il omor. Apoi i-a dat o flegma pe mana. In acel moment, am vazut negru si am reactionat. A reactionat si el si a dat cativa pumni in aer, dar i-a dat cativa pumni si prietenului meu pictor. Prietenul meu avea o sacosa in mana si a aruncat-o spre geamul care s-a spart, geamul apartinand localului la care baiatul in negru era asociat” a spus acesta pe Youtube.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005824 (s)