News Flash:

Gina Pistol a vorbit despre primele probleme pe care le are de cand este mamica. ”Daca el nu ma vrea... ”

18 August 2021
719 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Viata de mamica nu este deloc usoara, iar acum a experimentat asta si Gina Pistol. Ritmul de viata al prezentatoarei s-a schimbat la 180 de grade, iar acum isi dedica tot timpul fetitei sale, Josephine.

Gina Pistol este topita dupa Josephine, mai ales ca cea mica a venit intr-un moment in care nu se mai astepta sa ramana insarcinata. Micuta a schimbat radical viata parintilor ei, in cel mai frumos mod posibil. Daca Smiley isi continua vechiul program printre picaturi, la polul opus, Gina a spus ”pas” tuturor proiectelor in care era implicata si a decis sa continue sa faca reclame pentru bugetul familiei.

Chiar daca nu o arata deloc pe cea mica, atunci cand vine vorba despre schimbarile din viata ei sau despre experientele de viata, Gina este mereu acolo cu si pentru fani. Vedeta a povestit recent ca de cand este mamica se confrunta cu una dintre cele mai intalnite probleme in astfel de cazuri: caderea parului. ”Daca el nu ma vrea, eu il vreau sa stiti. Si acum vorbesc despre par, pentru ca sunt in perioada in care, ca orice proaspata mamica ma confrunt cu caderea parului. Dar, ca sa nu fie o cadere masiva, asa cum am auzit eu pe la prietenele mele ca se poate intampla, am ales sa previn  problema.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006308 (s)