News Flash:

Dragostea dureaza un singur an. Viviana Sposub si George Burcea s-au desparit

18 August 2021
668 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana George 1

Viviana Sposub si George Burcea au luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand au anuntat ca formeaza un cuplu. Desi spuneau mereu ca sunt cuplul perfect si ca se vad imbatranind impreuna, se pare ca cei doi si-au spus adio. 

Viviana Sposub si George Burcea au participat impreuna la Ferma, emisiunea difuzata de PRO TV si tot acolo s-a aprins pentru prima data flacara dintre ei. Viviana era singura de o perioada, iar George tocmai ce iesise din relatia cu Andreea Balan. Cei doi s-au afisat mult timp impreuna, iar in toate interviurile pe care le-au acordat spuneau ca nu se vor desparti niciodata si ca sunt suflete pereche. Mai mult, inainte de a lua vacanta, Viviana se lauda pe holurile de pe PRO ca s-ar putea sa fie si insarcinata.

Cei care au sesizat ceva dubios pe Instagramul celor doi au fost chiar fanii. Se pare ca Viviana s-a suparat pe George, pentru ca ea este ea care nu il mai urmareste pe Instagram si a sters si pozele cu el. Momentan, cei doi nu au declarat nimic oficial si se pare ca George se concentreaza mai mult pe activitatile sale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006229 (s)