News Flash:

Ce parere are Andreea Esca despre cariera fiicei sale, Alexia Eram? ”E mai rau decat mine!”

18 August 2021
530 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexia Andreea

Andreea Esca si fiica ei, Alexia Eram au o relatie special si se sustin mereu una pe cealalta. Cele doua au multe proiecte comune la care muncesc intens, iar rezultatele sunt mereu pe placul fanilor.

Andreea Esca are toate motivele sa fie mandra de fiica ei. Desi putea alege sa nu faca multe lucruri, Alexia a ales sa scape de eticheta ”fiica Andreei Esca” si a inceput inca de mica sa isi faca primii bani. Alexia Eram a povestit in podcastul Laurei Giurcanu, cel al Amaliei Nastase, dar si pentru Viva cum si-a dat seama ce vrea sa faca pe viitor inca de la o varsta destul de frageda. ”Prima oara am inceput cu ”I love Violeta”, serialul si am avut o emisiune la Disney. Au fost mai multe episoade pentru copii. Atunci mi-am facut primii fani copii. Am mers la concert. Eram asa, linistita, am intrat la concert si la un moment dat s-a facut un cerc imens si le-am semnat pe piele, pe tricouri. Am inceput cu Instagram, si apoi cu YouTube dupa ce am dat Bac-ul. Am zis ca altfel nu puteam sa fac treaba serioasa”, a declarat Alexia Eram.

Andreea Esca este foarte mandra de cariera aleasa de fiica ei si nu si-ar fi dorit nicio secunda sa faca altceva sau sa ii calce pe urme si sa ajunga la pupitrul stirilor. ”Eu nu mi-am dat seama ca ii place si ca va face din asta o profesie pentru moment. Ma bucur ca ii face placere si ma bucur extrem de mult ca este extrem de serioasa. Face lucrurile pas cu pas, e foarte organizata, pana la capat, pana ii iese cum trebuie. E mai rau decat mine. Si, daca ar fi sa comparam cu ce faceam eu la varsta ei. Mi se pare ca munceste mult mai mult decat mine la varsta ei”, a declarat Andreea Esca, conform celor de la cancan.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006203 (s)