News Flash:

Carmen Grebenisan a dat cartile pe fata. Ce echipa din acest sezon de ”Asia Express” nu a fost pe placul ei?

22 Noiembrie 2021
762 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Grebenisan

Carmen Grebenisan si Alina Ceusan au format una dintre echipele surpriza ale sezonului trecut de ”Asia Express”. Nimeni nu se astepta la ele sa fie atat de ambitioase si lipsite de frici, mai ales ca in tara afisau mereu imaginea de fete fitoase. 

Au trecut mai bine de doi ani de cand Carmen Grebenisan s-a intors din ”Asia Express”, competitia la care a participat alaturi de buna ei prietena, Alina Ceusan. Cele doua au ajuns foarte aproape de finala si au demonstrat ca nimeni si nimic nu le sta in cale, atata timp cat sunt determinate sa castige. Cele doua infuencere au starnit multe antipatii, mai ales la autostop. Nu mai este niciun secret petru concurentii din ”Asia Express” faptul ca echipele formate din fete au cel mai mare succes la oprit masini.

Recent, Carmen a fost invitata in emisiunea „Asia mai tarziu”, moderata de Cuza si Emi. Carmen a venit singura si a facut fata cu brio provocarilor lansate de baieti. La roata intrebarilor, influencera a trebuit sa numeasca o echipa care nu a fost pe gustul ei sau cu care nu a rezonat mai deloc sezonul acesta. Prietena Alinei Ceusan nu a stat prea mult pe ganduri si a oferit un raspuns cat se poate de sincer si de asumat.

”Incerc sa fiu diplomata, dar si directa. Cred ca o sa fiu directa. Nu pot sa zic ca este o echipa care sa-mi displaca, doar echipe la care ma asteptam sa actioneze altfel. Mihai Petre. Poate ma asteptam sa fie mai el. Ma asteptam sa fie mai relaxat pentru ca el cum vorbeste asa, rar mereu, cum il vezi pe televizor. Nu stiu de unde e, pare din Ardeal. Acolo, mi s-a parut ca era diferit. Interiorul lui era in contrast cu ceea ce exprima.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005528 (s)