News Flash:

Bianca Dragusanu l-a facut praf pe Catalin Maruta. „Am fost avertizata! E un pervers, nu are scrupule!”

22 Noiembrie 2021
907 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai asumate vedete. Aceasta nu sta prea mult pe ganduri, asa ca daca nu-i convine ceva, reactioneaza imediat. Fix asta s-a intamplat si acum.

Sotul Andrei nu a stat prea mult pe ganduri si s-a gandit ca pentru audienta ar da foarte bine ca Bianca sa se demachieze in direct. 

”Ce zici, daca vii odata la TV sa te demachezi, live?”, este propunerea pe care i-a facut-o Catalin Maruta fostei asistente TV.

Nu este pentru prima data cand Bianca Dragusanu ar face asta. Vedeta s-a mai demachiat si in trecut pentru a le demonstra tuturor cum arata, de fapt. Bianca a fost de foarte multe ori ca este operata si ca a exagerat cu ”imbunatatirile”. Blondina i-a dat imediat peste nas lui Maruta si l-a facut sa se gandeasca mai bine la propunere. 

Intr-un final, Bianca Dragusanu a ajuns in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a discutat despre numeroase subiecte din viata ei. Totusi, vedeta a marturisit ca ‘socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ’ atunci cand vine vorba despre ce stabilise inainte sa intre in direct.
Bianca l-a criticat dur pe Catalin Maruta, explicand ca prezentatorul de televiziune nu a respectat ce a discutat ea inainte cu producatoarea show-ului de la Pro TV.


„E ultima oara cand am fost in emisiunea lui. Fusesem anuntata ca e un pervers. Una am stabilit inainte si alta a facut. Vorbisem cu producatoarea despre ce va fi in emisiune. El a facut cu totul altceva. Urmareste doar sa te puna intr-o lumina proasta, se gandeste numai la el. Am fost benevol in emisiunea lui, desi eu foarte rar accept asta..Facerea de bine e…”, a spus Bianca Dragusanu, in exclusivitate pentru redactia Impact-Playtech.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004894 (s)