News Flash:

Lidia Buble are noroc in dragoste. In ce seriale celebre a jucat Harlys Becerra, iubitul ei cubanez?

22 Noiembrie 2021
329 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un actor de origine cubaneza. Cei doi au petrecut deja cateva vacante la Ibiza vara aceasta si toata lumea s-a prins ca formeaza un cuplu, desi niciunul dintre ei nu a postat fotografii cu celalalt pe Instagram. Recent, artista a recunoscut ca iubeste si ca este fericita, iar cei care o urmaresc pe social media s-au bucurat pentru ea. 


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Buble si actorul Harlys Becerra formeaza un cuplu. Cei doi isi comenteaza reciproc si isi dau like la fiecare fotografie pe Instagram, posteaza story-uri din aceleasi locuri cand sunt in vacanta, iar urmaritorii lor au pus cap la cap detaliile si s-au prins ca este vorba despre o relatie intensa. Harlys este cu noua ani mai mare decat iubita lui si activeaza tot in domeniul artistic. Mai exact, este actor si a jucat deja in cateva productii spaniole de succes. 

De departe cel mai cunoscut rol al lui este cel de politist de penitenciar din serialul ”Vis a Vis”, creat de producatorii fenomenului ”La Casa de Papel” si difuzat tot pe Netflix. Harlys a fost coleg de platou chiar cu doua dintre actritele din ”La Casa de Papel”: Najwa Nimri (aka Alicia Sierra) si Alba Flores (aka Nairobi) au jucat rol de detinute in serialul ”Vis a Vis”.

Pe scurt, actiunea din serial se desfasoara intr-un penitenciar pentru femei din Spania, unde personajul principal, Macarena Ferreiro, a ajuns din cauza ca a fost pacalita de seful ei sa delapideze firma unde lucra. Maca se vede nevoita sa invete sa convietuiasca alaturi de criminale, traficante de droguri, hoate si alte infractoare periculoase. Serialul are patru sezoane si a fost difuzat intre 2015 si 2019. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005172 (s)