News Flash:

Alexandra Stan nu are noroc in dragoste. Vedeta s-a despartit de iubit dupa doar cateva saptamani de relatie

28 Ianuarie 2022
343 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Atunci cand vine vorba de iubire, Alexandra Stan nu este cea mai hotarata persoana. La inceputul anului, aceasta anunta cu surle si trambite pe Instagram ca si-a gasit linistea si fericirea dupa divort. Se pare ca minunea nu a durat prea mult si ca, acum, vedeta este din nou singura si disponibila.

La inceputul anului, Alexandra Stan se iubea cu Alex Parker. Cei doi publicasera, la cel moment, primele imagini in calitate de indragostiti si au lansat si o piesa impreuna. Alex Parker este romanul care a reusit performanta la care unii artisti nici nu indraznesc sa viseze. Artistul a lansat ”I want the money”, un imn al criptomonedelor si nu a trecut mult timppana cand vizualul ei a ajuns pe Times Square, celebra intersectie comerciala din Manhattan. Dar asta nu este tot. Despre piesa generatiei crypto au mai scris si publicatii importante precum Daily Beat, Wonderland si Rolling Stones India.

Din pacate, nici de aceasta data lucrurile nu au fost atat de frumoase pe cat si-ar fi dorit cantareata. La doar cateva luni de la prima postare, Alexandra a sters toate fotografiile cu tanarul DJ. Fanii si-au ridicat imediat semne de intrebare si s-au intrebat daca cei doi mai formeaza un cuplu. Momentan, artista nu a declarat nimic cu privire la viata ei sentimentala. 

Alex Parker se pare ca a mai avut relatii cu persoane publice. In urma cu cativa ani, el se afisa pe retelele de socializare alaturi de Magda Rosian, cunoscuta de publicul larg sub pseudonimul Magdyz. Aceasta a trait, in trecut, o frumoasa poveste de dragoste cu Selly. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006370 (s)