News Flash:

Mihaela Radulescu este mult mai chibzuita de cand este intr-o relatie cu Felix. Ce reguli ii impune acesta

27 Ianuarie 2022
357 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu este foarte asumata atunci cand vine vorba de viata personala. Anii pe care i-a petrecut in lumina reflectoarelor au invatat-o pe Mihaela ca sinceritatea este una dintre armele care ii cucereste instant pe fani. Diva nu vorbeste prea des despre relatia pe care o are cu Baumgartner, dar si atunci cand o face, o face fara sa se ii pese de consecintele pe care le-ar putea genera replicile ei.

Avand o relatie de lunga durata, multi s-au intrebat de ce nu se casatoreste pentru a duce totul la un alt nivel, asa ca acum a venit timpul ca Mihaela sa dea raspunsul la aceasta intrebare. Vedeta a declarat in cadrul unei emisiuni ca face parte din categoria persoanelor care prefera sa se bucure de moment si care nu crede in efectele de stabilitate oferite de un act. Mihaela este de parere ca daca o relatie functioneaza bine de atata timp, va functiona si de acum incolo, cu sau fara promisiuni eterne. 

„Recunosc ca de vreo 8 ani incoace, de cand cu Felix de fapt, viata mea s-a schimbat. In sensul in care – faceam sporturi si inainte, dar de cand cu el am mai multe echipamente sportive. Am mai invatat si sporturi noi, am mai fost si cu el in tabere sportive. A trebuit sa ma axez foarte mult pe zona asta. M-am simtit si foarte bine si e un gen care-mi place, cu bocanci si tenisi, si n-a mai trebuit sa-mi iau haine de gala. Decat pentru putine ocazii. In general, in Romania, mi-e foarte greu sa cumpar ceva. Pentru ca toata lumea vrea sa ma imbrace si atunci trebuie sa aleg.

Nu stiu sa raspund. Nu mai tin minte de cand mi-am mai cumparat ceva asa. Sa dau banii pe nu stiu ce chestie… cand toate ti se ofera”, a declarat Mihaela Radulescu pentru ciao.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006977 (s)