News Flash:

Cine a fost prima persoana care aflat ca Dan Negru pleaca la Kanal D. „Mi-a spus ca vine”

27 Ianuarie 2022
598 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan negru

Kanal D isi ia revansa dupa ce a pierdut Survivior, dand lovitura de gratie unui alt trust cu cifre mari de audienta. Turci l-au luat in familia lor pe Dan Negru, iar aceasta miscare nu poate insemna decat un singur lucru: proiecte de succes si audiente mari. Dan Negru si-a pus amprenta la Antena 1 pe cele mai de succes emisiuni si majoritatea formatelor pe care le-a prezentat i-au apartinut.

Dan Negru a anuntat de anul trecut ca are de gand sa puna capat seriei de Revelioane la Antena 1, dar nu l-a luat multa lume in serios. Acum, la inceput de an, prezentatorul a facut anuntul oficial si este mai mult decat clar ca nimeni nu se astepta la o asemenea mutare. Fanii nu trebuie sa se ingrijoreze ca nu-l vor mai vedea pe Negru, caci acesta deja a semnat cu un alt trust.

Teo Trandafir si Dan Negru sunt doi dintre cei mai iubiti prezentatori TV din Romania. Daca pana de curand acestia nu imparteau acelasi post de televiziune, mai nou, regele audientelor a decis sa faca parte din echipa Kanal D.


„Eu n-am stat niciodata cu Teo in acelasi platou. Unul din prietenii care a auzit de la inceput de tot ca vreau sa fac o schimbare majora in viata mea este Teo. Povestim de multa vreme.', a spus Dan Negru

„Imi trimite la un moment dat un mesaj din senin, scria: „Vin!' si cu o inima rosie. Mesajul original a fost din 2017. Ai recitit mesajele noastre si ai ajuns aici.”, a completat Teo Trandafir.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006140 (s)