News Flash:

Gospodine, luati aminte! Acesta este trucul pe care Catalin Scarlatescu il foloseste pentru un pui la cuptor delicios

28 Ianuarie 2022
477 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Scarlatescu

Cand vine vorba de bucatarie, Catalin Scarlatescu nu are nevoie de prea multe introduceri. Chef-ul face arta in farfurie si nu este de mirare ca este jurat la una dintre cele mai importante emisiuni culinare de la noi din tara. Cei care au trecut prin mana lui, sigur au invatat multe trucuri gastronomice cu care nu au cum sa dea gres. Printre picaturi, Scarlatescu isi face timp si impartaseste si cu cei de acasa secrete lui pentru preparate dupa care iti lingi degetele.

Secretul retetei sale este ca vedeta de la Antena 1 foloseste vin printre ingredientele sale cheie pentru cel mai gustos pui la cuptor. Printr-un videoclip urcat pe Youtube, juratul emisiunii „Chefi fara limite” si-a dezvaluit trucurile privind acest preparat deosebit, o reteta gasita in cele mai selecte restaurante din lume.
Pentru inceput se ia un pui intreg. Se spala inainte de a fi scufundat un minut in apa fiarta. Intre timp, se pregateste un vas separat cu apa si cateva bucati de gheata, in care vei scufunda puiul de trei ori.

Apoi, trebuie sa lasi puiul pe o tava cu gratar. Intre timp, incinge cuptorul la 90 de grade Celsius si introdu tava la copt. Nu uita, puiul sta in cuptor pentru o ora, iar una dintre cele mai delicioase garnituri este cea de cartofi natur, sarati bine. „Tineti minte, combinatia asta e ideala! Il ungeti bine de tot, dupa care intra in cuptor la maximum de putere timp de 3-4 minute, dar nu mai mult”, ii sfatuieste chef Catalin Scarlatescu pe urmaritorii sai.

Cartofii se aseaza intr-o tava si se stropesc cu sare, piper, ulei de masline si rozmarin, capatand un gust delicios si o aroma imbietoare. Poti adauga si putin usturoi pisat peste cartofi. Dupa ce scoti puiul din cuptor, pune boia dulce si miere, un alt ingredient secret de-al celebrului bucatar.

<iframe frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0oTyUTFW_9U" title="YouTube video player" width="560"></iframe>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006742 (s)