News Flash:

Brad Pitt se iubeste cu vecina lui care este cu 23 de ani mai tanara decat el. Ce crede Angelina Jolie despre relatia fostului sot

28 Ianuarie 2022
392 Vizualizari | 0 Comentarii
Brad Pitt

Brad Pitt a uitat-o demutl pe Angelina Jolie si pare mai dispus ca niciodata sa uite acel capitol din viata lui. Actorul a si facut deja primul pas si are o noua iubita. Brad pare ca a fost destul de comod si nu a plecat sa caute prea mult, ci s-a combinat cu vecina lui de la cateva case distanta.
Nimeni nu scapa de sageata lui Cupidon. Nici macar Brad Pitt. Dupa o lunga perioada in care s-a multumit cu statutul de burlac, Brad se pare ca si-a gasit sufletul pereche. Actorul si-a ales o iubita cu 23 de ani mai tanara care, pe deasupra, este si vecina lui de cartier.

Cea care i-a fura inima este nimeni alta decat Likke Li, artista care, in urma cu 11 ani lansa piesa „I follow rivers”. Cei doi nu sunt impreuna de ieri, de azi, ci, potrivit unor zvonuri, tanara i-ar fi furat inima inca de la jumatatea anului trecut. Brad si Likke nu si-au dorit sa fie vazuti impreuna, mai ales ca actorul este implicat in plin proces cu Angelina Jolie pentru custodia copiilor.

Angelina a fost si ea in mijlocul unor zvonuri cum ca ar fi intr-o relatie cu artistul The Weeknd. La premiera filmului ”The Eternals”, actrita a oferit un interviu pentruE! Daily Pop unde a vorbit despre The Weeknd. Diplomata de fel, Angie a stiu cum sa evite intrebarea, iar asta nu a facut decat sa-i bage si mai mult in ceata pe fani.

”Angelina, copiii tai sunt la varsta la care au opinii, asa ca trebuie sa stiu asta. Sunt mai entuziasmati de faptul ca apari in „The Eternals” sau de prietenia ta cu The Weeknd”, a intrebat Justin Sylvester.

”Sunt foarte entuziasmati de acest film, daca asta intrebi. Da, sunt foarte entuziasmati de acest film”, a raspuns actrita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005150 (s)